Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten esittelen itseni & yritysideani kiinnostavasti (online)

18.5.2021 klo: 10:0011:30

Miten vastaat kysymykseen ”Mitä teet”? Ja kiinnostavasti?

Yrittäjänä saat jatkuvasti kertoa itsestäsi ja yritysideastasi, oli se sitten verkostoitumistilaisuuksissa, etäpalaverissa, tai vaikka kuntosalin pukuhuoneessa. Nämä keskustelut voivat olla mullistavia – tärkeä kontakti, ensimmäinen kauppa, olennainen oppi ideaan liittyen. Suuri osa yrityksesi kasvusta syntyy tyypillisesti näiden keskustelujen kautta.

Itsestään ja omasta yritysideastaan on kuitenkin vaikea kertoa kiinnostavasti, varsinkin jos sitä ei ole erikseen miettinyt. Yrittäjälle kysymys “Mitä teet?” saattaakin aiheuttaa yllättävän paljon pelkoa ja häpeää. Samalla kauppoja jää saamatta, oppeja omaksumatta ja kontakteja tekemättä.

Tässä koulutuksessa opimme, miten kerrot itsestäsi ja yritysideastasi kiinnostavasti – siis pitchaat itsesi. Emme keskity tylsään teoriaan tai nukuta sinua kalvosulkeisilla, vaan annamme helpot työkalut ja työskentelemme yhdessä sinun ja muiden osallistujien oman pitchin kanssa, jotta sinulla olisi koulutuksen jälkeen omalta tuntuva, vakuuttava vastaus kysymykseen “Mitä teet?”.

Koulutuksen jälkeen osaat esitellä itsesi ja yritysideasi itsevarmemmin ja vakuuttavammin. Tämän myötä sinun on helpompi saada kauppaa, löytää työntekijöitä, ja saada arvokkaita kontakteja.

  1. Löydät oman pitchisi ja harjoittelet sitä niin, että se tulee lähes selkärangasta.
  2. Lakkaat vieroksumasta kysymystä “Mitä teet?” ja sen sijaan odotat sitä innolla.
  3. Löydät selkeyttä siihen, mitä yritykselläsi tarkalleen ottaen teet. Mielenrauha kasvaa, selkeyden tunne lisääntyy, ja itsevarmuus kehittyy.

Kouluttajat:

Miika Karppinen

Miika Karppinen on seikkailija, puhevalmentaja ja tarinankertoja. Ujosta esiintymiskammoisesta pojasta lavaa rakastavaksi esiintyjäksi kasvanut Miika rohkaisee suomalaisia olemaan välittömämpiä ja avoimempia. Hän rakastaa ihmismielen toimintaa, ja valmentaa yritysjohtajia läpimurtoihin olemalla välittömiä itselleen ja muille – ja pitää samalla keskiviikot vapaana seikkailuille.

Juuso Kurttila

Juusossa parasta on vahva inhimillinen läsnäolo ja kyky laittaa itsensä alttiiksi, jotta muutkin uskaltavat avautua ja kokeilla. Ihmisläheisellä otteellaan hän on menestyksekkäästi johtanut muutosta koko Suomen kattavassa nuorisojärjestössä, argumentoinut varusmiesten edun puolesta kymmenen uutisissa, ja esittänyt suuryritysten strategioita yritysten johdolle – itse tekemiensä laulujen muodossa. Juuso uskoo, että vilpitön kommunikaatio voi ratkaista kaikki ongelmat maailmassa.

Tämä koulutus järjestetään Teamsissa suomeksi ja se on maksuton! Saat Teams-kokouslinkin sähköpostilla koulutusta edeltävänä päivänä. Joten ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi!

Tervetuloa mukaan – niin osaat jatkossa kertoa kiinnostavasti mitä teet!

”Neljän työkuukauden jälkeen olisi luullut, että osaisi jo pitchata oman idean ja toiminnan muille tai edes ymmärtäisi miksi tekee, mitä tekee. Näin ei kuitenkaan ollut, ennen kun Miika auttoi meitä selvittämään toimintamme syitä meille itsellemme. Miikan taito saada meidät oivaltamaan oman toiminnan syyt ja tiivistää se vain muutamaan lauseeseen on uskomaton. Ammattitaitoisuus uhkuu Miikan tekemisestä ja hänen kykynsä opettaa ihmisiä on erinomainen. Workshopin jälkeen on ollut oleellisesti helpompaa kertoa toiminnastamme ja ennen kaikkea hahmottaa itse omaa toimintaa ja ymmärtää miksi teemme mitä teemme. Tämä on suureksi osin Miikan ansiota!”

– Elmeri Lindholm, Executive Director of Hautomo

Teamsin käytöstä:

Tarvitset online koulutukseen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-linkki lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, sillä koulutuksen materiaalit lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen koulutukse alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)

2. Pidä kamera mieluusti päällä.

3. Pidä mikki mykistettynä kun et ole itse äänessä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.

4. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun, niin nostetaan niitä sopivassa välissä käsittelyyn. Tai nosta käsi Teams-paneelissa ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Tiedot

Päivämäärä:
18.5.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Miten vastaat kysymykseen ”Mitä teet”? Ja kiinnostavasti? Yrittäjänä saat jatkuvasti kertoa itsestäsi ja yritysideastasi, oli se sitten verkostoitumistilaisuuksissa, etäpalaverissa, tai vaikka kuntosalin pukuhuoneessa. Nämä keskustelut voivat olla mullistavia – tärkeä kontakti, ensimmäinen kauppa, olennainen oppi ideaan liittyen. Suuri osa yrityksesi kasvusta syntyy tyypillisesti näiden keskustelujen kautta. Itsestään ja omasta yritysideastaan on kuitenkin vaikea kertoa kiinnostavasti, […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!