Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten ostan fiksusti kirjanpitoa ja kotisivut?

25.11.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivät jatkuvat online-tapahtumalla pe 25.11. Aiheena kirjanpidon ja kotisivujen hankkiminen (Digilick Oy).

Tein itse ja ”säästin”. Älä osta sikaa säkissä.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun tarvitset yrityksellesi kirjanpitopalveluita tai kotisivut? Yritystoiminnassa esiintyvät ongelmat ja ratkaisut niihin käytännön esimerkkien kautta.

Tietoiskussa saat käytännön vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun teet esim. tarjouspyyntöä kotisivujen tekijälle tai kirjanpitäjälle. Se, että osaat ostaa oikein palveluita, voi säästää paljon rahaa ja hermoja.

Tietoiskun jälkeen saat muistilistan kotisivuista, josta näet helposti mitä asioita voit pyytää kotisivujen tekijältä, ja varmistaa sisältyvätkö ne hintaan, vai laskutetaanko ne erikseen.

Klo 10-10:30 Miten ostan fiksusti kirjanpitopalveluita? Eda Ulp, Digilick Oy

Klo 10:30-11:30 Miten ostan fiksusti kotisivut? Pirjo Virkkunen, Digilick Oy

Eda Ulpilla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnollisista tehtävistä; talouskonsultointi, kokonaisvaltainen kirjanpito tilipäätöksineen, yritysneuvonta, verotus, sisäinen ja ulkoinen laskenta. Käyttökokemusta on esim. Fennoa ja Fivaldi taloushallinto-ohjelmista. Eda on jämpti tehopakkaus, joka yrittäjän sisulla ratkaisee ongelmia ja neuvoo/mentoroi yrittäjiä taloushallinnon asioissa.

Pirjo Virkkusella on noin 20 vuoden kokemus markkinoinnin parissa. Pirjo on ollut töissä niin muotoilutoimistossa, kun myös ollut asiakkaan housuissa ostamassa markkinointia. Avainasiakaspäällikön roolissa tuli taas pureuduttua markkinoinnin strategiseen rooliin eri asiakkuuksien kanssa. Pirjo on innokas ja positiivinen yrittäjä, jolla on aina monta rautaa tulessa.

Osallistumalla tietoiskuun voit hyödyntää erillisen markkinointi ja talouskonsultaation, 45min. jossa käydään läpi yrityksesi tilannetta ja tarpeita. Maksuton tämän NewCo Helsingin järjestämän online-tapahtuman osallistujille.

Lisätietoja: https://www.digilick.com

Tämä online-tilaisuus on osa NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivien sarjaa, joita järjestetään syyskaudella 2022 online-tapahtumina. Rekisteröidy tapahtumaan (”reserve a spot” Eventbriten sivulla), ja saat sähköpostiisi online-tapahtumaan liittymiseen tarvittavan linkin 1 pv ennen tapahtumaa (+ uudestaan 1 h ennen tapahtumaa).

Tiedot

Päivämäärä:
25.11.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivät jatkuvat online-tapahtumalla pe 25.11. Aiheena kirjanpidon ja kotisivujen hankkiminen (Digilick Oy). Tein itse ja ”säästin”. Älä osta sikaa säkissä. Mitä pitää ottaa huomioon, kun tarvitset yrityksellesi kirjanpitopalveluita tai kotisivut? Yritystoiminnassa esiintyvät ongelmat ja ratkaisut niihin käytännön esimerkkien kautta. Tietoiskussa saat käytännön vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun teet esim. tarjouspyyntöä kotisivujen tekijälle tai kirjanpitäjälle. Se, että osaat ostaa oikein palveluita, voi säästää paljon rahaa ja hermoja. Tietoiskun jälkeen saat muistilistan kotisivuista, josta näet helposti mitä asioita voit…