Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

My First Brand – näin luot päivässä menestyvän brändin markkinoille

4.11.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivät jatkuvat pe 4.11. online-tapahtumalla, jonka vetäjänä toimii Kalle Viira. Ilmainen osallistujille.

Kalle Viira on luovan alan yksinyrittäjä, joka auttaa vuosittain kymmeniä yrityksiä markkinoille. Vahvasti tuotteistettu ja konseptoitu palvelu on tuottanut yli 150 verkkosivusto ja kymmeniä yritysilmeitä sekä lukuisia markkinoinnin sopimusasiakkuuksia. Kalle kertoo esityksessä kuinka päivässä voidaan luoda laadukas ja toimiva yritys sähköisiin kanaviin, millä työkaluilla toteutukset syntyvät ja kuinka yhden miehen yritys tuottaa 150000 € vuodessa lähettämättä tarjouksia tai käyttämättä aikaa myyntiin. Esitys jakautuu kolmeen osaan, jotka ovat tiivistelmiä Kallen pitämistä luennoista ja oppitunneista eri organisaatioille.

Teemat

  • Mikä on brändi ja miksi se on tärkeä
  • Uuden yrittäjän työkalut markkinointiin
  • Tuotteistaminen menestyksen avaimena.

Esityksen jälkeen innokkaalla yrittäjällä on periaatteessa avaimet luoda itsenäisesti yritykselle vakuuttavat ja toimivat markkinointikanavat.

Tämä tapahtuma kuuluu NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivien sarjaan, jossa vetäjinä toimivat NewCo Helsingin ja Helsingin uusyrityskeskus ry:n asiantuntijaverkoston jäsenet. Asiantuntija-aamupäiviä järjestetään syyskaudella 2022 online-tapahtumina. Käytämme alustana Teamsiä. Rekisteröidy tapahtumaan Eventbritessä, ja saat liittymistä varten tarvittavan linkin sähköpostiisi 1 pv ennen tapahtumaa (+ uudestaan 1h ennen tapahtuman alkua).

Tiedot

Päivämäärä:
4.11.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivät jatkuvat pe 4.11. online-tapahtumalla, jonka vetäjänä toimii Kalle Viira. Ilmainen osallistujille. Kalle Viira on luovan alan yksinyrittäjä, joka auttaa vuosittain kymmeniä yrityksiä markkinoille. Vahvasti tuotteistettu ja konseptoitu palvelu on tuottanut yli 150 verkkosivusto ja kymmeniä yritysilmeitä sekä lukuisia markkinoinnin sopimusasiakkuuksia. Kalle kertoo esityksessä kuinka päivässä voidaan luoda laadukas ja toimiva yritys sähköisiin kanaviin, millä työkaluilla toteutukset syntyvät ja kuinka yhden miehen yritys tuottaa 150000 € vuodessa lähettämättä tarjouksia tai käyttämättä aikaa myyntiin. Esitys jakautuu kolmeen osaan, jotka…