Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

My First Brand – näin luot toimivan brändin kolmessa tunnissa

30.3.2021 klo: 9:0012:00

My First Brand -koulutus käy läpi kaikki brändin rakentamisen vaiheet ja näyttää mitä ne käytännössä tarkoittavat.

Oletko perustamassa yritystä? Kaipaatko nostetta tai kasvupohjaa pk-yritykselle? My First Brand -koulutus käy läpi kaikki brändin rakentamisen vaiheet ja näyttää mitä ne käytännössä tarkoittavat.

Kolmen tunnin aikana luodaan tyhjästä uudelle yritykselle kaikki mitä liiketoiminnan aloittaminen tarvitsee, jokainen vaihe opastetaan ja perustellaan. Opit hyödyntämään erilaisia työkaluja ja valmiita materiaaleja, jotka voit ottaa heti oman yrityksesi käyttöön.

Matkalla saat ideoita ja tulokulmia yrityksen visuaaliseen ilmeeseen ja viestintään, tuotteistamiseen sekä sähköisten markkinointikanavien hyödyntämiseen. Saat käytännön vinkkejä ja konkreettista opastusta oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Kalle Viira Creative Studio on yhden miehen luova toimisto, joka auttaa vuosittain kymmeniä pieniä ja aloittavia yrityksiä markkinoille tuottamalla näille tehokkailla työkaluilla ja hiotuilla prosesseilla laadukkaita ja kasvupohjaa tarjoavia verkkosivustoja sekä yritysilmeitä valmiina paketteina.

My First Brand -koulutuksessa pääset seuraamaan miten nämä paketit syntyvät, mitä työkaluja ja toimintatapoja niissä käytetään. Kalle avaa mukana oleville koko prosessinsa ja näyttää miten hän pystyi vuonna 2020 toteuttamaan yksin lähes 40 verkkosivustoa ja luomaan tai uudistamaan lähes 20 yrityksen brändin.

Ennen Uusyrityskeskuksen jäsenyyttä Kalle ehti vetää markkinointia useassa omassa yrityksessä sekä työskennellä sisältömarkkinointi- ja mainostoimistoille. Nyt “One man brand” keskittyy päätoimisesti tarjoamaan kaiken tietonsa ja kokemuksensa uusien yrittäjien auttamiseen.

Kalle opettaa markkinointia ja tuotteistamista eri oppilaitosten yrittäjäkursseilla ja tarjoaa maksutonta konsultointia NewCo Helsingin asiakkaille.

Koulutuksen sisältöä:

1 – Tästä se alkaa

• Tarinan ja liikeidean tuotteistaminen ja brändin lähtökohdat

2 – Visuaalinen ilme

• Työkalut ja elementit, visuaalisen ilmeen rakentaminen

3 – Brändin jalkauttaminen

• Verkkosivuston luominen ja brändin jalkauttaminen kaikkiin kohtaamisiin

Koulutus käy täydellisesti läpi kuinka Kallen huippusuosittu Uuden yrittäjä aloituspaketti syntyy, Tutustu paketteihin etukäteen: https://www.kalleviira.com/paketit-yrittajille

Koulutus pidetään suomeksi Teamsissa ja se on maksuton!

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Tervetuloa My first Brand-koulutukseen!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset tilaisuuteen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen tilaisuuden alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)

2. Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, sillä jos koulutuksesta tulee materiaaleja jakoon, ne lähetetään jälkikäteen sähköpostilla vain osallistuneille.

3. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.

4. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.

5. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun. Tai voit nostaa käden Teams-paneelissa ja avata mikin kun saat vuoron kysyä.

Tilaisuutta ei tallenneta Teamsissa.

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.2021
Aika:
9:00 – 12:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
My First Brand -koulutus käy läpi kaikki brändin rakentamisen vaiheet ja näyttää mitä ne käytännössä tarkoittavat. Oletko perustamassa yritystä? Kaipaatko nostetta tai kasvupohjaa pk-yritykselle? My First Brand -koulutus käy läpi kaikki brändin rakentamisen vaiheet ja näyttää mitä ne käytännössä tarkoittavat. Kolmen tunnin aikana luodaan tyhjästä uudelle yritykselle kaikki mitä liiketoiminnan aloittaminen tarvitsee, jokainen vaihe opastetaan […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!