Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Myyntitaitoja ja verkostoitumista luovien alojen mikroyrittäjille

22.9.2020 klo: 14:0016:00

Kahden tunnin virtuaalinen myyntitaitojen ja verkostoitumisen työpaja luovanalan yrittäjille.

Oletko aloittanut luovan alan yrittäjänä tai juuri astumassa siihen maailmaan? Haluatko kehittää osaamistasi ja saada uusia asiakkaita? Entä vaihtaa ajatuksia samassa tilanteessa olevien mikroyrittäjien kanssa? Tämä koulutus on sinua varten, olet sitten tanssija, kirjailija, valokuvaaja tai muun alan taiteilija.

Tässä koulutuksessa saat neuvoja käytännön myyntityöhön ja ymmärrät, mitä yritysten ostajat sinulta odottavat ja mikä vaikuttaa heidän ostopäätökseensä. Valmennuksen aikana pääset myös tapaamaan muita luovanalan yrittäjiä, kuulemaan erilaisia kokemuksia, sekä luomaan uusia yhteyksiä kanssayrittäjiin.

Koulutuksen vetää Suvi-Kanerva Koivusalo, joka luotsaa omaa Game Captains Training yritystään (www.gamecaptains.net). Game Captains Training on luova valmennusyritys, joka kouluttaa luovuus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja kansainvälisissä organisaatioissa. Hänen asiakkaisiinsa kuuluvat mm. Apple, Smartly ja Punainen Risti. Yrityskoulutuksen lisäksi Suvi-Kanerva työskentelee ammattinäyttelijänä (@suvikanerva.koivusalo).

Tämä virtuaalinen työpaja on osallistava ja tapahtuu Zoom-alustalla. Ilmoittautuneille toimitetaan Zoom-linkki sähköpostitse päivää ennen työpajan alkua.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
22.9.2020
Aika:
14:00 – 16:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Kahden tunnin virtuaalinen myyntitaitojen ja verkostoitumisen työpaja luovanalan yrittäjille. Oletko aloittanut luovan alan yrittäjänä tai juuri astumassa siihen maailmaan? Haluatko kehittää osaamistasi ja saada uusia asiakkaita? Entä vaihtaa ajatuksia samassa tilanteessa olevien mikroyrittäjien kanssa? Tämä koulutus on sinua varten, olet sitten tanssija, kirjailija, valokuvaaja tai muun alan taiteilija. Tässä koulutuksessa saat neuvoja käytännön myyntityöhön ja […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!