Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näin luot vastuullisen verkkokaupan-koulutus (online)

13.10.2020 klo: 9:0011:00

Tiesitkö, että vastuullisuus voi olla verkkokaupan kilpailuvaltti?

Näin luot vastuullisen verkkokaupan -etäkoulutuksesta saat inspiraatiota, työkaluja ja tietoa vastuullisuuden mahdollisuuksista, joilla voit erottautua ja parantaa verkkokaupan kannattavuutta. Etäkoulutuksen tavoitteena on edistää verkkokaupan vastuullisuutta ja madaltaa vastuullisuuden omaksumiskynnystä.

Koulutuksen sisältö

  • mitä ympäristövaikutuksia verkkokaupalla on ja kuinka niitä voi vähentää?
  • verkkokaupan valikoiman ja logistiikan ympäristövaikutukset ja niiden vähentäminen
  • vastuullisuuden merkitys ostopäätöksessä
  • kuinka erottautua kilpailijoista vastuullisuusmarkkinoinnin avulla?

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat kehittää olemassa olevaa verkkokauppaansa sekä yrittäjyyttä ja verkkokaupan perustamista pohtiville.

Kouluttajana toimii kokenut vastuullisuusasiantuntija Karoliina Hovi (Hovi Creative), joka auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi oikealla tavalla – kestävästi. Karoliinalla on yli 15 vuoden kokemus muoti- ja designalalta sekä markkinoinnista. Karoliina on elementissään, kun pääsee inspiroimaan kestävään elämäntapaan.

www.hovicreative.com

www.instagram.com/hovicreative/

www.linkedin.com/in/karoliinahovi/

Webinaari pidetään Zoomissa suomeksi ja se on maksuton.

Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi nopeasti!

Tervetuloa webinaariin!

Tiedot

Päivämäärä:
13.10.2020
Aika:
9:00 – 11:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tiesitkö, että vastuullisuus voi olla verkkokaupan kilpailuvaltti? Näin luot vastuullisen verkkokaupan -etäkoulutuksesta saat inspiraatiota, työkaluja ja tietoa vastuullisuuden mahdollisuuksista, joilla voit erottautua ja parantaa verkkokaupan kannattavuutta. Etäkoulutuksen tavoitteena on edistää verkkokaupan vastuullisuutta ja madaltaa vastuullisuuden omaksumiskynnystä. Koulutuksen sisältö mitä ympäristövaikutuksia verkkokaupalla on ja kuinka niitä voi vähentää? verkkokaupan valikoiman ja logistiikan ympäristövaikutukset ja niiden vähentäminen […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!