Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näkökulmia alustatalouteen

12.10.2021 klo: 13:0015:00

Kiinnostaako alustatalous? Tule kuulemaan NewCo Helsingin online-tapahtumaan kahden asiantuntijan esitykset alustataloudesta.

Alustataloudesta on puhuttu mediassa paljon. Tunnetuimpia esimerkkejä toimijoista ovat mm. Amazon, Airbnb ja kotimainen Wolt. Alustoja ollaan myös perustamassa lisää melkoisella vauhdilla, ja monet ovat kiinnostuneita toimimaan niillä. Minkälaisia asioita kannattaa ottaa huomioon ennen kuin itse aloitat toimintasi alustoilla?

Puhujat:

Maija Mattila (tutkija, Kalevi Sorsa -säätiö)

Yhteiskunnallinen näkökulma alustatyöhön. Esityksessä käsitellään alustatyötä työntekijöiden oikeuksien näkökulmasta. Mitä näkökohtia työntekijän asemaan liittyy, kun työtä tehdään alustojen kautta?

Harri Ketamo (yrittäjä, Founder & Chairman – HeadAI)

Alustatalouden käytännön vaikutuksia yrityksiin, erityisesti yrittäjän näkökulmasta ja pohjautuen omaan ja muiden yrittäjien kokemuksiin.

Hands-on lähestymistapa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tämä online-tapahtuma pidetään Teamsissä. Teamsia voi käyttää joko selainversiona tai työpöytäsovelluksena. Saat tapahtuman linkit sähköpostiisi päivää ennen tapahtumaa (+ uudestaan1 tunti ennen tapahtuman alkua). Ilmoittaudu ensin täällä Eventbritessa (paina vihreää “register” painiketta ruudun oikeassa laidassa).

Tiedot

Päivämäärä:
12.10.2021
Aika:
13:00 – 15:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Kiinnostaako alustatalous? Tule kuulemaan NewCo Helsingin online-tapahtumaan kahden asiantuntijan esitykset alustataloudesta. Alustataloudesta on puhuttu mediassa paljon. Tunnetuimpia esimerkkejä toimijoista ovat mm. Amazon, Airbnb ja kotimainen Wolt. Alustoja ollaan myös perustamassa lisää melkoisella vauhdilla, ja monet ovat kiinnostuneita toimimaan niillä. Minkälaisia asioita kannattaa ottaa huomioon ennen kuin itse aloitat toimintasi alustoilla? Puhujat: Maija Mattila (tutkija, Kalevi […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!