Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Osuuskunta-koulutus (online)

2.6.2022 klo: 10:0012:00

Osuuskunta on yhdessä yrittämistä!

Koulutuksessa perehdytään minkälaiseen yrittämiseen tämä joustava yritysmuoto sopii ja millaisia osuuskuntia on jo olemassa.

Tervetuloa tutustumaan yksin tai porukalla voisiko osuuskunta olla sopiva vaihtoehto sinulle. Luvassa myös katsaus osuuskunnan perustamiseen.

Kouluttajana yritysasiantuntija Matti Ketola, Osuustoimintakeskus Pellervosta.

pellervo.fi

Koulutus on maksuton ja se pidetään online Teamsissa suomeksi.

Teams-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille viimeistään edellisenä päivänä ja uudelleen muistutuksena hieman ennen tilaisuuden alkua.

Koulutusta ei tallenneta mutta materiaali toimitetaan jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Tervetuloa!

Teamsistä:

Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit (+ uudestaan hieman ennen tilaisuuden alkua).

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jollakin tavoin tunnistaa, jotta voimme lähettää koulutuksen materiaalit jälkikäteen sähköpostilla.

  • Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen alkua.
  • Teams toimii kätevästi selaimessa, eikä sitä tarvitse välttämättä asentaa tietokoneelle. Toki voit halutessasi käyttää koneellesi jo valmiiksi asennettua versiota.
  • Pidä esityksen aikana kamera pois päältä ja mikki mykistettynä.
  • Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun, tai ”nosta käsi” (kuvake Teams-paneelissa) ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Tiedot

Päivämäärä:
2.6.2022
Aika:
10:00 – 12:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Osuuskunta on yhdessä yrittämistä! Koulutuksessa perehdytään minkälaiseen yrittämiseen tämä joustava yritysmuoto sopii ja millaisia osuuskuntia on jo olemassa. Tervetuloa tutustumaan yksin tai porukalla voisiko osuuskunta olla sopiva vaihtoehto sinulle. Luvassa myös katsaus osuuskunnan perustamiseen. Kouluttajana yritysasiantuntija Matti Ketola, Osuustoimintakeskus Pellervosta. pellervo.fi Koulutus on maksuton ja se pidetään online Teamsissa suomeksi. Teams-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille viimeistään […]