Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pienyrityksen riskit ja erityisesti vastuuvakuuttamisen rajoitteet

9.6.2021 klo: 18:0019:00

Artturi Mikkonen Fenniasta alustaa yrityskummien kesäkuun webinaarissa 9.6. klo 18-19 aiheesta Pienyrityksen riskit ja erityisesti vastuuvakuuttamisen rajoitteet.

Miten syntyy yrittäjän korvausvastuu ja millä tavoin yrittäjä voi suojautua yritystoiminnan riskeiltä? Erityisesti nämä kysymykset mietityttävät alihankintaketjuissa toimivia pienyrittäjiä.

Webinaari on maksuton ja avoin yrityskummeille, asiakasyrittäjille ja yhteistyökumppaneille. Ilmoittaudu webinaariin 6.6. mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
9.6.2021
Aika:
18:00 – 19:00

Järjestäjä

Suomen Yrityskummit ry
Artturi Mikkonen Fenniasta alustaa yrityskummien kesäkuun webinaarissa 9.6. klo 18-19 aiheesta Pienyrityksen riskit ja erityisesti vastuuvakuuttamisen rajoitteet. Miten syntyy yrittäjän korvausvastuu ja millä tavoin yrittäjä voi suojautua yritystoiminnan riskeiltä? Erityisesti nämä kysymykset mietityttävät alihankintaketjuissa toimivia pienyrittäjiä. Webinaari on maksuton ja avoin yrityskummeille, asiakasyrittäjille ja yhteistyökumppaneille. Ilmoittaudu webinaariin 6.6. mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!