Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rakenna unelmien liiketoiminta verkkokursseilla

1.10.2020 klo: 12:006.10.2020 klo: 14:00

Kokonaisvaltainen koulutus- tarkoituksena on opettaa sinulle, kuinka aloittaa ja kasvattaa unelmien liiketoiminta verkkokurssien avulla!

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka haluavat muuttaa sen mitä tietävät, osaavat ja rakastavat verkkokurssin muotoon.

Oletko…?

👉🏼Valmentaja, konsultti tai joku muu palveluyrittäjä ja olet kyllästynyt vaihtamaan aikasi rahaan, ja haluaisit enemmän vapautta ja vakaata tuloa lisäämällä digitaalisen tuotteen tulonlähteisiin.

👉🏼 9-17 asiantuntijatyössä oleva, ja haluaisit käyttää koko potentiaaliasi ja testata siipiäisi sivutoimisena digiyrittäjänä.

…siinä tapauksessa koulutus on juuri sinua varten!

Tämä koulutus koostuu kahdesta osiosta:

Päivä #1:

4 pilaria digituotteen kannattavaan markkinoimiseen & myymiseen

Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on kokonaiskuva siitä, mitä tarvitaan kannattavan digibisneksen rakentamiseen. Opit mm.

👉🏼Kuinka rakentaa voittamaton digibrändi?

👉🏼Kuinka löytää unelma-asiakkaasi verkosta?

👉🏼Kuinka kasvattaa joukko superfaneja, jotka on valmiita ostamaan, kun verkkokurssisi ovet aukeavat?

👉🏼Kuinka tehdä vastustamaton tarjous verkkokurssille, jolle unelma-asiakkaasi ei voi sanoa ei?

Päivä #2:

Kuinka muuttaa se mitä tiedät, osaat ja rakastat verkkokurssiksi?

7 päätöstä verkkokurssin tekemiseksi

Tämän koulutuksen jälkeen olet tehnyt ne 7 kriittistä päätöstä, joiden jälkeen voit aloittaa verkkokurssin tekemisen:

1. Sinulla on päätettynä aihe kurssillesi

2. Olet kirkastanut itsellesi kurssin unelma-asiakkaan

3. Olet keksinyt myyvän nimen upealle kurssillesi

4. Olet päättänyt, minkälaisen verkkokurssin teet

5. Olet valinnut kurssillesi sopivimman hinnoittelustrategian

6. Olet suunnitellut kurssisi sisällön

7. Olet valinnut alustan verkkokurssillesi

Koulutus järjestetään verkossa torstaina 1.10 klo 12-14 (sisältää yhden tauon) sekä tiistaina 6.10 klo 12-14 (sisältää yhden tauon). Saat linkin ja tarkemmat ohjeet koulutukseen kirjautumiseen viimeistään edellisenä päivänä.

Koulutus on siis kahden kerran kokonaisuus, johon ilmoittaudutaan kerralla!

Molemmat koulutukset sisältävät toiminnalliset työkirjat koulutuksen tueksi.

Koulutus pidetään suomeksi ja se on maksuton. Ilmoittaudu mukaan ja varaa ”lippusi” webinaariin, rajoitettu osallistujamäärä!

Kouluttajasta:

Kouluttajana toimii Vapauta supervoimasi verkkokursseilla yhteisön ja menesty pääsykokeessa akatemian perustanut digikouluttaja Iida Soininen.

Iida auttaa yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia aloittamaan ja kasvattamaan unelmien liiketoiminnan verkkokursseilla, jotta he voisivat saada lisää vapautta ja merkityksellisyyttä elämäänsä sekä kasvattaa vakaata tuloa rajattomasti tekemällä työkseen sitä, mitä rakastaa.

Hän opettaa yksinkertaisia, toimivia ja aikaa säästäviä strategioita oman yleisön kasvattamiseen sekä verkkokurssien markkinoimiseen ja myymiseen.

Iida uskoo, että meistä jokaisella on oma supervoima – se pitää vaan osata löytää ja vapauttaa – sekä tietenkin pukea verkkokurssiksi.

Taustaltaan Iida on kauppatieteiden maisteri, entinen sisältöstrategi sekä nykyinen täysipäiväinen digiyrittäjä.

Iidan koko tarinan voit lukea tästä: https://iidasoininen.fi/about-iida-soininen/

Tiedot

Alkaa:
1.10.2020 klo: 12:00
Loppuu:
6.10.2020 klo: 14:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Sähköposti:
0
Kokonaisvaltainen koulutus- tarkoituksena on opettaa sinulle, kuinka aloittaa ja kasvattaa unelmien liiketoiminta verkkokurssien avulla! Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka haluavat muuttaa sen mitä tietävät, osaavat ja rakastavat verkkokurssin muotoon. Oletko…? 👉🏼Valmentaja, konsultti tai joku muu palveluyrittäjä ja olet kyllästynyt vaihtamaan aikasi rahaan, ja haluaisit enemmän vapautta ja vakaata tuloa lisäämällä digitaalisen tuotteen […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!