Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sanoita yrityksesi tarina -työpaja

1.10.2020 klo: 9:0011:00

Tositarinan vetämä online-työpaja, jossa käsitellään tarinallistamisen keinojen hyödyntämistä markkinoinnissa.

Tarinan merkitys yrityksen tai tuotteiden markkinoinnissa on keskeinen. Parhaita tarinoita ovat ne, jotka ovat kestäviä ja totta. Mutta mistä yritys voi löytää tällaisen tarinan ainekset ja lisäksi järjestää ne käyttökelpoiseen muotoon?

Tässä työpajamuotoisessa koulutuksessa paneudutaan tarinan rakentamisen ja kertomisen keinoihin. Koulutus koostuu lyhyestä alustuksesta ja konkreettisesta oman yrityksen tai tuotteen tarinan rakentamisesta, jossa edetään prosessinomaisesti askel kerrallaan. Koulutuksen aikana osallistujat laativat lyhyen yrityksensä tai tuotteensa esittelyn, jota voi hyödyntää esimerkiksi kotisivujen esittelytekstinä tai ”hissipuheen” pohjana. Tekstejä käsitellään ja niistä keskustellaan pääosin pienryhmissä. Kouluttajat antavat työpajan aikana rakennetusta tarinasta loppupalautteen koulutuksen jälkeen. Tästä annetaan täsmälliset ohjeet koulutuksessa.

Kouluttajat:

Terhi Ainiala & Pia Olsson (Tositarina)

Online-työpajaan osallistumiseen tarvittava linkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse päivää ennen tapahtumaa (sekä toisen kerran 1 t ennen tapahtumaa). Alustana toimii Zoom.

Tiedot

Päivämäärä:
1.10.2020
Aika:
9:00 – 11:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tositarinan vetämä online-työpaja, jossa käsitellään tarinallistamisen keinojen hyödyntämistä markkinoinnissa. Tarinan merkitys yrityksen tai tuotteiden markkinoinnissa on keskeinen. Parhaita tarinoita ovat ne, jotka ovat kestäviä ja totta. Mutta mistä yritys voi löytää tällaisen tarinan ainekset ja lisäksi järjestää ne käyttökelpoiseen muotoon? Tässä työpajamuotoisessa koulutuksessa paneudutaan tarinan rakentamisen ja kertomisen keinoihin. Koulutus koostuu lyhyestä alustuksesta ja konkreettisesta […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!