Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisältöbuusti laittaa vauhtia someen (online)

9.11.2022 klo: 10:0011:30

Erilainen sisällöntuotannon työpaja – Sisältöbuustissa rakennat sisällöt mission, asiakaslupauksen ja asiakkaan halun pohjalta.

Oletko sinäkin ladannut valmiita somen sisältökalentereita ja ideapohjia netistä? Ne lupaavat sinulle sisältöjä seuraaviksi kuukausiksi + markkinointi tehostuu, myynti kasvaa ja oma tuskailusi sisällöntuotannon parissa poistuu.

Jos olet kokeillut, tiedät, etteivät nämä temput tepsi. Olet kohta taas samassa jamassa.

Valmiiden sisältökalentereiden ja listojen ongelma on ulkopuolisuus ja aivan liian yleinen sisältö. Kun kaikki tuuppaavat samantyyppistä sisältöä ja muistavat julkaisuissa runeberginpäivää, naistenpäivää tai lähestyvää joulua, yleisö svaippaa seuraavaan ja lähinnä haukottelee. Ei kiinnosta.

Kun itse rakensin julkaisukalenterin oman missioni ja oman yritykseni asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden avulla, huomasin muutoksen. Oikea yleisö kiinnostui ja homma alkoi toimia. Nyt rakennan asiakkailleni erilaisia sisältöbuusteja.

Tule mukaan ja käynnistä 14 päivän sisällöntuotannon tehobuusti! Elvytät nuutuneen sisällöntuotantosi!

Buustissa sisällöt rakennetaan oman yrityksen asiakaslupauksen, mission ja asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden ympärille. Tämä on pienyrittäjän ja erityisesti omaa asiantuntemusta ja palveluita myyvän yrittäjän sisältötreeni. Sinä käärit hihat ja ryhdyt itse hommiin. Valmiin kaavan mukaan. Sinun ei tarvitse keksiä pyörää itse, vaan saat valmiit ideat. Toistat kaavaa vaikka vuosia. Se ei vanhene, vaan testauksen myötä opit joka päivä lisää.

Tuotat yrityksesi someen kahden viikon sisältöideat jokaiselle päivälle, julkaiset ne ja tutkit tuloksia.

Jos sinulla on jo ennen työpajaa valmiina asiakaslupaus, missio, arvot ja tunnistat ihanneasiakkaasi ja hänen halunsa ja tarpeensa, pääset nopeammin vauhtiin.

Kouluttajana on Marja Nousiainen, FutureMarja.

Koulutus toteutetaan suomeksi online Teamsissa ja se on maksuton! Varaa paikkasi pian!

Saat Teams-linkin sähköpostiisi viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä ja uudelleen hieman ennen aloitusta. Koulutus ei tallenneta, mutta mahd. esitysmateriaalit jaetaan osallistujille jälkikäteen sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan sisältöbuustiin!

***************************

NewCo Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

NewCo Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). NewCo Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

***************************

Tiedot

Päivämäärä:
9.11.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
Erilainen sisällöntuotannon työpaja – Sisältöbuustissa rakennat sisällöt mission, asiakaslupauksen ja asiakkaan halun pohjalta. Oletko sinäkin ladannut valmiita somen sisältökalentereita ja ideapohjia netistä? Ne lupaavat sinulle sisältöjä seuraaviksi kuukausiksi + markkinointi tehostuu, myynti kasvaa ja oma tuskailusi sisällöntuotannon parissa poistuu. Jos olet kokeillut, tiedät, etteivät nämä temput tepsi. Olet kohta taas samassa jamassa. Valmiiden sisältökalentereiden ja listojen ongelma on ulkopuolisuus ja aivan liian yleinen sisältö. Kun kaikki tuuppaavat samantyyppistä sisältöä ja muistavat julkaisuissa runeberginpäivää, naistenpäivää tai lähestyvää joulua, yleisö svaippaa seuraavaan…