Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisältömarkkinointi verkkokaupassa (online itseopiskelupaketti)

8.1.2021 klo: 11:0031.3.2021 klo: 23:30

Miten verkkokaupassa kannattaa toimia sisältömarkkinoijana?!

Miten verkkokaupassa kannattaa toimia sisältömarkkinoijana, jotta pääsee tuotekatalogi-kauppiaasta nextille levelille, mediaksi, joka on asiakkaan ainut tarvitsema verkkokauppa?

Voisitko sinä ja sinun kauppasi olla auktoriteetti joka auttaa asiakkaita ja kerää uskollisia asiakkaita?


Videolla on mm. verkkokaupan kehitys, sisältömarkkinoinnin vinkit ja 8 kysymystä joilla pääset alkuun.

Videon kesto on 45 min.

Kouluttajana on Marja Nousiainen, FutureMarja, joka luo toimivia sisältösuunnitelmia ja osaa sanoittaa erilaisten yrittäjien tuotteita ja palveluita verkkoon löydettäviksi ja houkutteleviksi. Marja on itse suorittanut digiosaajan opinnot Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa 2019 ja kouluttanut satoja digiosaajia mm Suomen Yrittäjäopistossa. Intohimona on tuupata yrittäjiä menestymään digitaalisilla alustoilla vahvan brändin ja toimivan sisältömarkkinoinnin avulla!

Tämä itseopiskelupaketti on sinulle maksuton ja käytettävissäsi maaliskuun-21 loppuun asti.

Ilmoittaudu niin saat linkin ja salasanan ja pääset hyödyntämään verkkokurssin! (Liitteenä on myös ladattava pdf-tiedosto.)

Tiedot

Alkaa:
8.1.2021 klo: 11:00
Loppuu:
31.3.2021 klo: 23:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Miten verkkokaupassa kannattaa toimia sisältömarkkinoijana?! Miten verkkokaupassa kannattaa toimia sisältömarkkinoijana, jotta pääsee tuotekatalogi-kauppiaasta nextille levelille, mediaksi, joka on asiakkaan ainut tarvitsema verkkokauppa? Voisitko sinä ja sinun kauppasi olla auktoriteetti joka auttaa asiakkaita ja kerää uskollisia asiakkaita? Videolla on mm. verkkokaupan kehitys, sisältömarkkinoinnin vinkit ja 8 kysymystä joilla pääset alkuun. Videon kesto on 45 min. Kouluttajana […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!