Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sivutoiminen yrittäjyys & kevytyrittäjyys -webinaari

20.8.2021 klo: 9:0011:00

Uusyrityskeskuksen logo

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin yrittäjyysinfoihin asuitpa sitten missä päin maailmaa tahansa!

Suomen Uusyrityskeskukset ry järjestää valtakunnallisia webinaareja, joissa saat vinkkejä ja tietoa elinkeinonharjoittajana ja kevytyrittäjänä toimimiseen.

  • Yksityinen elinkeinonharjoittaminen
  • Kevytyrittäjyys toimintamuotona
  • Muu tulonhankkimistoiminta

Info järjestetään Teamsin välityksellä. Infoa ei tallenneta, mutta sen sisältämät tietolähteet lähetetään infoon osallistuneille jälkikäteen sähköpostitse.

Tiedot

Päivämäärä:
20.8.2021
Aika:
9:00 – 11:00

Järjestäjä

Suomen Uusyrityskeskukset ry
Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin yrittäjyysinfoihin asuitpa sitten missä päin maailmaa tahansa! Suomen Uusyrityskeskukset ry järjestää valtakunnallisia webinaareja, joissa saat vinkkejä ja tietoa elinkeinonharjoittajana ja kevytyrittäjänä toimimiseen. Yksityinen elinkeinonharjoittaminen Kevytyrittäjyys toimintamuotona Muu tulonhankkimistoiminta Info järjestetään Teamsin välityksellä. Infoa ei tallenneta, mutta sen sisältämät tietolähteet lähetetään infoon osallistuneille jälkikäteen sähköpostitse.
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!