Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Somen trendit 2021 (online itseopiskelupaketti)

8.1.2021 klo: 12:0031.3.2021 klo: 23:30

Somen trendit on katsaus sosiaalisen median käyttöön vuodelle 2021.

Somen trendit on katsaus sosiaalisen median käyttöön vuodelle 2021. Omia ja asiakkaiden kokemuksia sekä ulkomaisia ja kotimaisia trendiraportteja tiivistetty videon muotoon. Tekstitys suomeksi. Kesto 37 minuuttia.

1. Miten koronapandemia (covid19) on vaikuttanut eri kanavien käyttöön?

2. Mitä ilmiöitä nousee trendeiksi tulevina vuosina.

3. Mitkä ovat Suomen ja pohjoismaiden suosituimmat sosiaalisen median kanavat.

Saat vinkkejä miten sinäkin voit varautua uuteen vuoteen.

Lähteinä:

Talk Walker, Social Trends, tutkimus, Statistan tilastot ja Meltwaterin some-raportti

Kouluttajana on Marja Nousiainen, FutureMarja, joka luo toimivia sisältösuunnitelmia ja osaa sanoittaa erilaisten yrittäjien tuotteita ja palveluita verkkoon löydettäviksi ja houkutteleviksi. Marja on itse suorittanut digiosaajan opinnot Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa 2019 ja kouluttanut satoja digiosaajia mm Suomen Yrittäjäopistossa. Intohimona on tuupata yrittäjiä menestymään digitaalisilla alustoilla vahvan brändin ja toimivan sisältömarkkinoinnin avulla!

Tämä itseopiskelupaketti on sinulle maksuton ja käytettävissäsi maaliskuun-21 loppuun asti.

Ilmoittaudu niin saat linkin ja salasanan ja pääset hyödyntämään verkkokurssin!

(Liitteenä on myös ladattava pdf-tiedosto.)

Tiedot

Alkaa:
8.1.2021 klo: 12:00
Loppuu:
31.3.2021 klo: 23:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Somen trendit on katsaus sosiaalisen median käyttöön vuodelle 2021. Somen trendit on katsaus sosiaalisen median käyttöön vuodelle 2021. Omia ja asiakkaiden kokemuksia sekä ulkomaisia ja kotimaisia trendiraportteja tiivistetty videon muotoon. Tekstitys suomeksi. Kesto 37 minuuttia. 1. Miten koronapandemia (covid19) on vaikuttanut eri kanavien käyttöön? 2. Mitä ilmiöitä nousee trendeiksi tulevina vuosina. 3. Mitkä ovat Suomen […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!