Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sopimusjuridiikan perusteilla yrityksesi riskit hallintaan (online)

22.4.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat pe 22.4. Aiheena on sopimusjuridiikka. Vetäjänä Seppo Parviainen, Agens Oy.

Tule syventämään sopimusjuridiikan perustietojasi ja saamaan tietoa digitaalisista juridiikan työkaluista luentowebinaariin. Luento on suunnattu yritystoiminnassa sopimuksia neuvotteleville ja sopimuksista päättäville yrittäjille ja muille vastuuhenkilöille.

Syvennymme sopimuksen tekemiseen liittyviin perusasioihin ja vaiheisiin, esimerkkinä myyntisopimuksen tekeminen. Lisäksi kerrotaan tärkeimmät alueet, joille sopimuksia tehdään. Lisäksi esitellään sopimusten neuvotteluihin, muokkaamiseen, hyväksymiseen ja sähköiseen allekirjoitukseen tarjolla oleva digitaalinen työkalu. Seminaarin yhteydessä ja sen jälkeen luennoitsija vastaa esitettyihin kysymyksiin.

Ota nämä asiat haltuun osallistumalla tähän tehokkaaseen 1,5 tunnin webinaariin!

Käsiteltävät pääaiheet:

  • Sopimuksista yleensä ja niiden tekemisessä huomioitavat asiat
  • Sopimusten tekemisen pääalueet
  • Digitaaliset sopimusten teon työkalut esimerkki

Tämä koulutus järjestetään webinaarina Teamsissa. Se pidetään suomeksi ja on maksuton! Saat Teams-kokouslinkin sähköpostilla viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu pian!

Tämä online-tapahtuma on osa NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivä -tapahtumien sarjaa.

Tiedot

Päivämäärä:
22.4.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat pe 22.4. Aiheena on sopimusjuridiikka. Vetäjänä Seppo Parviainen, Agens Oy. Tule syventämään sopimusjuridiikan perustietojasi ja saamaan tietoa digitaalisista juridiikan työkaluista luentowebinaariin. Luento on suunnattu yritystoiminnassa sopimuksia neuvotteleville ja sopimuksista päättäville yrittäjille ja muille vastuuhenkilöille. Syvennymme sopimuksen tekemiseen liittyviin perusasioihin ja vaiheisiin, esimerkkinä myyntisopimuksen tekeminen. Lisäksi kerrotaan tärkeimmät alueet, joille sopimuksia tehdään. […]