Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toimintaympäristön tuntemuksella tulokseen

6.5.2022 klo: 9:0012:00

Tule vaihtamaan ajatuksia liiketoimintaympäristön tuntemuksesta ja sen merkityksestä!

Huolellinen suunnittelu on liikeidean toteutuksen ja menestymisen edellytys. Liiketoimintaympäristön kartoittaminen on olennainen osa liiketoimintasuunnitelmaa. Kyky reagoida ketterästi markkinoilla tapahtuviin muutoksiin ja kilpailijoiden liikkeisiin on välttämätöntä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Onko suunnittelemallani liiketoiminnalla kysyntää ja mikä on kilpailuetumme? Miten muutoksia voi ennakoida ja miten varautua niihin? Miten erilaiset trendit ja muutokset vaikuttavat toiminnan suunnitteluun? Miten selvittää oman yrityksen kilpailukykyä verrattuna muihin. Miten mittava investointi markkinaselvitys olisi?

Valmennuksessa pohditaan näitä ja mm. seuraavia asioita:

  • Lyhyt katsaus liiketoimintasuunnitelmaan
  • Mistä liiketoimintaympäristö muodostuu?
  • Miksi liiketoimintaympäristöä pitää ymmärtää?
  • Markkinaselvitys: mitä, miksi, miten?
  • Miten tehdä yksinkertainen kilpailija-analyysi?
  • Miten asiakastieto ja asiakasymmärrys vaikuttaa liiketoimintasi menestykseen?
  • Keskustelua ja käytännön harjoituksia

Tilaisuuden asiantuntijana on NewCo Helsingin yritysvalmentaja Jarmo Hakkarainen. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisestä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Hän on suunnitellut ja ohjannut yli 2000 valmennustapahtumaa erilaisille asiakkaille ja ryhmille.


Koulutus pidetään livenä Helsingin keskustassa, kaupungin työllisyyspalvelujen uusissa asiakaspalvelutiloissa os. Malminkatu 34.

Koulutus on osallistujille maksuton. Ilmoittautumalla varaat paikkasi! (Rajoitettu osallistujamäärä)

Tervetuloa mukaan!

Työllisyyspalvelujen uusi asiakaspalvelupiste on Kampissa, os. Malminkatu 34. Kampin metroasemalta kävelee sinne n. 6 minuutissa, ks. kartta alla.

Kerro nimesi ja mihin tilaisuuteen olet tulossa ala-aulan vastaanotossa, niin sinut ohjataan oikeaan tilaan. Kiitos!

Tiedot

Päivämäärä:
6.5.2022
Aika:
9:00 – 12:00

Tapahtumapaikka

Malminkatu 34
34 Malminkatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tule vaihtamaan ajatuksia liiketoimintaympäristön tuntemuksesta ja sen merkityksestä! Huolellinen suunnittelu on liikeidean toteutuksen ja menestymisen edellytys. Liiketoimintaympäristön kartoittaminen on olennainen osa liiketoimintasuunnitelmaa. Kyky reagoida ketterästi markkinoilla tapahtuviin muutoksiin ja kilpailijoiden liikkeisiin on välttämätöntä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Onko suunnittelemallani liiketoiminnalla kysyntää ja mikä on kilpailuetumme? Miten muutoksia voi ennakoida ja miten varautua niihin? Miten erilaiset trendit […]