Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Toimivien yrittäjien liiketoiminnan kehittämisklinikka (online)

14.12.2021 klo: 8:307.2.2022 klo: 12:30

Nyt toimiville yrittäjille ohjausta liiketoiminnan kehittämiseen ja maksutta!

HUOM! Saimme muutaman lisäajan vielä helmikuulle!

Tarvitsetko apua ja ohjausta yritystoimintasi kehittämiseen? Haluatko valmennusta yritystoimintasi kriittisiin kohtiin ja miten niistä selvitään? Onko asiakkaita tarpeeksi? Tarvitsetko lisää?

Eikö tuotteet ja palvelut myy riittävästi? Miten voisit kehittää yritystoimintaasi kannattavampaan suuntaan? Millaisia ratkaisuja nykytilanteessa kannattaa tehdä?

Tarjoamme yrityskohtaista ohjausta yritystoiminnan edistämiseen. Yritystoiminta vaatii jatkuvaa kehittämistä ja valmennuksessa saat konkreettisia neuvoja ja ohjeita juuri sinun yritystoimintaasi.

Kokeneet mentorit auttavat sinua tyypillisten kipupisteiden tunnistamisessa ja hallitsemisessa ja näkemään millaisia korjaavia liikkeitä nyt kannattaisi tehdä oman yritystoiminnan suhteen.

Mentoreina toimivat yrittäjyyden kouluttajat Tarja Pursiainen, Juuso Markkanen ja Juha Siikavuo, jotka ovat kaikki myös pitkän linjan yrittäjiä.

Valitse ilmoittautumisessa YKSI sinua kiinnostava aihe, mentori ja sopiva ajankohta. Kirjaa myös etukäteen ylös kysymyksesi mistä haluat ohjauksessa neuvoja.

Ohjaus pidetään vain etäyhteyksin Teamsilla.

HUOM. Ilmoittautumalla hyväksyt että antamasi tiedot (yrityksen nimi, Y-tunnus, oma nimesi, s.posti ja puh.) välitetään mentorille Teams-kokouslinkin mukana.

Tämä kehittämispalvelu pidetään suomeksi ja se on sinulle täysin maksuton!

Nyt kannattaa siis hyödyntää 1,5 tunnin ohjaus josta varmasti saat ideoita ja eväitä miten kehittää yritystoimintaasi!

PVM:t & AIHEET ja mentorit: (päivitetty 20.1.2022)

7.2.2022 – Markkinoinnin ja somen keinojen hyödyntämisen ohjaus sekä asiakashankinta

Tarja Pursiainen, 2 aikaa vapaana vielä:

  1. klo 9 – 10.30
  2. klo 11 – 12.30

Tarvittaessa ohjauksen aikana käsitellään aiheen lisäksi myös muita akuutteja yritystoimintaasi liittyviä kysymyksiä.

Tiedot

Alkaa:
14.12.2021 klo: 8:30
Loppuu:
7.2.2022 klo: 12:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Nyt toimiville yrittäjille ohjausta liiketoiminnan kehittämiseen ja maksutta! HUOM! Saimme muutaman lisäajan vielä helmikuulle! Tarvitsetko apua ja ohjausta yritystoimintasi kehittämiseen? Haluatko valmennusta yritystoimintasi kriittisiin kohtiin ja miten niistä selvitään? Onko asiakkaita tarpeeksi? Tarvitsetko lisää? Eikö tuotteet ja palvelut myy riittävästi? Miten voisit kehittää yritystoimintaasi kannattavampaan suuntaan? Millaisia ratkaisuja nykytilanteessa kannattaa tehdä? Tarjoamme yrityskohtaista ohjausta yritystoiminnan […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!