Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toimivien yrittäjien liiketoiminnan kehittämisklinikka (online)

13.1.2021

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

One event on 27.1.2021 at 0:00

One event on 28.1.2021 at 0:00

Toimiville yrittäjille ohjausta liiketoiminnan kehittämiseen!

Tarvitsetko apua ja ohjausta yritystoimintasi kehittämiseen? Haluatko valmennusta yritystoimintasi kriittisiin kohtiin ja miten niistä selvitään? Onko asiakkaita tarpeeksi? Tarvitsetko lisää?

Eikö tuotteet ja palvelut myy riittävästi? Miten voisit kehittää yritystoimintaasi kannattavampaan suuntaan? Millaisia ratkaisuja nykytilanteessa kannattaa tehdä?

Tarjoamme yrityskohtaista ohjausta yritystoiminnan edistämiseen. Yritystoiminta vaatii jatkuvaa kehittämistä ja valmennuksessa saat konkreettisia neuvoja ja ohjeita juuri sinun yritystoimintaasi.

Kokeneet mentorit auttavat sinua tyypillisten kipupisteiden tunnistamisessa ja hallitsemisessa ja näkemään millaisia korjaavia liikkeitä nyt kannattaisi tehdä oman yritystoiminnan suhteen.

Mentoreina toimivat yrittäjyyden kouluttajat Tarja Pursiainen, Juuso Markkanen ja Juha Siikavuo, jotka ovat kaikki myös pitkän linjan yrittäjiä.

Valitse ilmoittautumisessa yksi sinua kiinnostava aihe, mentori ja sopiva ajankohta. Kirjaa myös etukäteen ylös kysymyksesi mistä haluat ohjauksessa neuvoja.

Ohjaus pidetään vain etäyhteyksin.

Ilmoittautumalla hyväksyt että antamasi tiedot (yrityksen nimi, oma nimesi, s.posti ja puh.) välitetään mentoreille, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä ja sopia mikä olisi sopivin muoto etätapaamiselle (esim. Teams tai puh).

Tämä kehittämispalvelu pidetään suomeksi ja se on sinulle täysin maksuton!

Nyt kannattaa siis hyödyntää 1,5 tunnin ohjaus josta varmasti saat ideoita ja eväitä miten kehittää yritystoimintaasi!

AIHEET + pvm:t ja mentorit:

1) Asiakashankinta ja myynnin tehokkaiden toimenpiteiden ohjaus

to 7.1. – Tarja Pursiainen

2) Liiketoiminnan ratkaisujen, uudelleen suuntaamisen ja kehittämisen ohjaus

ke 13.1. – Juha Siikavuo
pe 22.1. – Juuso Markkanen
ke 27.1. – Juha Siikavuo

3) Markkinoinnin ja somemarkkinoinnin keinojen hyödyntämisen ohjaus

ti 26.1. – Tarja Pursiainen

4) Talouden suunnittelu, hallinta ja talousasioiden ohjaus

to 21.1. – Juha Siikavuo
to 28.1. – Juha Siikavuo

Tarvittaessa ohjauksen aikana käsitellään aiheen lisäksi myös muita akuutteja yritystoimintaasi liittyviä kysymyksiä.

Varattavia aikoja on 3 vaihtoehtoa/päivä:

klo 10-11.30
klo 12.30-14
klo 14.30-16

P.S. Jos ei nyt löydy sinulle sopivaa aikaa tai se on jo varattu, aikoja on mahd. tulossa lisää vielä helmikuussa!

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Kotisivu:
https://www.eventbrite.com/o/newco-helsinki-11217336527
Toimiville yrittäjille ohjausta liiketoiminnan kehittämiseen! Tarvitsetko apua ja ohjausta yritystoimintasi kehittämiseen? Haluatko valmennusta yritystoimintasi kriittisiin kohtiin ja miten niistä selvitään? Onko asiakkaita tarpeeksi? Tarvitsetko lisää? Eikö tuotteet ja palvelut myy riittävästi? Miten voisit kehittää yritystoimintaasi kannattavampaan suuntaan? Millaisia ratkaisuja nykytilanteessa kannattaa tehdä? Tarjoamme yrityskohtaista ohjausta yritystoiminnan edistämiseen. Yritystoiminta vaatii jatkuvaa kehittämistä ja valmennuksessa saat konkreettisia […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!