Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuotteista menestystuotteita

17.5.2022 klo: 13:0016:00

Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, myynnille ja asiakaspalvelulle!

Oletko miettinyt, miksi asiakkaat ostaisivat tuotteen tai palvelun juuri sinulta? Miksi oma hyvä idea tai palvelu ei tällä hetkellä myy ponnisteluista huolimatta? Miksi potentiaaliset asiakkaat eivät tunnu ymmärtävän miten hyvästä tuotteesta tai palvelusta on kyse? Kuinka tuotteistaa asiantuntijuutta?

Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, myynnille ja asiakaspalvelulle. Tule mukaan valmennukseen, jossa keskustellaan mm. seuraavista aiheista:

  • Ideat kehitykseen – Lyhyt katsaus tuotekehitysprosessiin
  • Mitä tuotteistaminen tarkoittaa on?
  • Miksi tuotteistaminen on tärkeää?
  • Mikä on konsepti?
  • Miten tuotteistan?
  • Asiakastiedon ja asiakasymmärryksen merkitys tuotteistamisessa
  • Keskustelua ja harjoituksia

Tule vaihtamaan ajatuksia tuotekehityksestä ja tuotteistamisesta!

Tilaisuuden asiantuntijana on NewCo Helsingin yritysvalmentaja Jarmo Hakkarainen. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisestä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Hän on suunnitellut ja ohjannut yli 2000 valmennustapahtumaa erilaisille asiakkaille ja ryhmille.

Koulutus pidetään livenä Helsingin keskustassa, kaupungin työllisyyspalvelujen uusissa asiakaspalvelutiloissa os. Malminkatu 34.

Koulutus on osallistujille maksuton. Ilmoittautumalla varaat paikkasi!

(Rajoitettu osallistujamäärä)

Tervetuloa mukaan!

Työllisyyspalvelujen uusi asiakaspalvelupiste on Kampissa, os. Malminkatu 34. Kampin metroasemalta kävelee sinne n. 6 minuutissa, ks. kartta alla.

Kerro nimesi ja mihin tilaisuuteen olet tulossa ala-aulan vastaanotossa, niin sinut ohjataan oikeaan tilaan. Kiitos!

Tiedot

Päivämäärä:
17.5.2022
Aika:
13:00 – 16:00

Tapahtumapaikka

Malminkatu 34
34 Malminkatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, myynnille ja asiakaspalvelulle! Oletko miettinyt, miksi asiakkaat ostaisivat tuotteen tai palvelun juuri sinulta? Miksi oma hyvä idea tai palvelu ei tällä hetkellä myy ponnisteluista huolimatta? Miksi potentiaaliset asiakkaat eivät tunnu ymmärtävän miten hyvästä tuotteesta tai palvelusta on kyse? Kuinka tuotteistaa asiantuntijuutta? Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, […]