Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuotteista menestystuotteita

25.10.2022 klo: 9:0012:00

Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, myynnille ja asiakaspalvelulle!

Oletko miettinyt, miksi asiakkaat ostaisivat tuotteen tai palvelun juuri sinulta? Miksi oma hyvä idea tai palvelu ei tällä hetkellä myy ponnisteluista huolimatta? Miksi potentiaaliset asiakkaat eivät tunnu ymmärtävän miten hyvästä tuotteesta tai palvelusta on kyse? Kuinka tuotteistaa asiantuntijuutta?

Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, myynnille ja asiakaspalvelulle. Tule mukaan valmennukseen, jossa keskustellaan mm. seuraavista aiheista:

  • Ideat kehitykseen – Lyhyt katsaus tuotekehitysprosessiin
  • Mitä tuotteistaminen tarkoittaa on?
  • Miksi tuotteistaminen on tärkeää?
  • Mikä on konsepti?
  • Miten tuotteistan?
  • Asiakastiedon ja asiakasymmärryksen merkitys tuotteistamisessa
  • Keskustelua ja harjoituksia

Tule vaihtamaan ajatuksia tuotekehityksestä ja tuotteistamisesta!

Tilaisuuden asiantuntijana on NewCo Helsingin yritysvalmentaja Jarmo Hakkarainen. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisestä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Hän on suunnitellut ja ohjannut yli 2000 valmennustapahtumaa erilaisille asiakkaille ja ryhmille.

Koulutus pidetään paikan päällä Business Helsingin tiloissa, os. Kansakoulukatu 3, 4.kerros ja siellä Hiilinielu-luokassa.

Koulutus on osallistujille maksuton. Ilmoittautumalla varaat paikkasi!

(Rajoitettu osallistujamäärä)

Tervetuloa mukaan!

Business Helsingin uudet toimitilat on Kampissa, osoitteessa Kansakoulukatu 3. Kampin metroasemalta kävelee sinne n. 7 minuutissa, ks. kartta alla.

Tule suoraan 4. kerrokseen, ala-aulassa hissit on vasemmalla puolella.

******************************

NewCo Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

NewCo Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). NewCo Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

*******************************

Tiedot

Päivämäärä:
25.10.2022
Aika:
9:00 – 12:00

Tapahtumapaikka

Kansakoulukatu 3
3 Kansakoulukatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, myynnille ja asiakaspalvelulle! Oletko miettinyt, miksi asiakkaat ostaisivat tuotteen tai palvelun juuri sinulta? Miksi oma hyvä idea tai palvelu ei tällä hetkellä myy ponnisteluista huolimatta? Miksi potentiaaliset asiakkaat eivät tunnu ymmärtävän miten hyvästä tuotteesta tai palvelusta on kyse? Kuinka tuotteistaa asiantuntijuutta? Hyvä tuotteistaminen on edellytys mm. tehokkaalle markkinoinnille, myynnille ja asiakaspalvelulle. Tule mukaan valmennukseen, jossa keskustellaan mm. seuraavista aiheista: Ideat kehitykseen – Lyhyt katsaus tuotekehitysprosessiin Mitä tuotteistaminen tarkoittaa on? Miksi tuotteistaminen on tärkeää?…