Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työllistä taidolla -palvelun esittely (online)

21.4.2021 klo: 10:0011:30

Hyödynnä maksuton asiantuntijapalvelu!

Mietityttääkö uuden henkilön palkkaaminen yritykseesi? Millainen tapa työllistää uusi työntekijä, olisi juuri Sinun yrityksellesi sopiva vaihtoehto? Tai tarvitsetko apua työnantajuuteen liittyvissä kysymyksissä? Apua ja tukea saat maksuttomasta asiantuntijapalvelusta – Työllistä taidolla -palvelusta.

Työllistä taidolla -palveluun sisältyy yrityksesi tilanteen kartoitus ja sen pohjalta henkilökohtaista neuvontaa yhteensä noin 2-5 tuntia. Palvelussa voi olla mukana 6 kuukautta, ja prosessin aikana heränneitä kysymyksiä voi esittää tänä aikana palveluntuottajalle. Lisäksi osallistuja saa käyttöönsä laajan ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisensä tueksi.

Palvelu on TE-toimiston valtakunnallisesti tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yksinyrittäjille ja pienille yrityksille.

Palvelua tuottavat yksityiset palveluntuottajat koko Suomen alueella. Calmen HR-palvelut Oy, Salme Kortelainen tuottaa palvelua yhteistyössä DTO:n kanssa.

Tule kuuntelemaan 21.4.2021 klo 10 lisää Työllistä taidolla-palvelusta, kuinka juuri sinun yrityksesi voisi palvelua hyödyntää oman yritystoimintasi kehittämisessä tai henkilöiden työllistämisessä!

Palvelun esittely toteutetaan suomeksi etänä Teamsissa.

Saat Teams-linkin tilaisuutta edeltävänä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Tervetuloa online-tilaisuuteen!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset esittelyyn osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, sillä jos tilaisuudesta tulee jaettavaa materiaalia, ne lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

  1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen tilaisuuden alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)
  2. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.
  3. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.
  4. Kirjoita kysymyksesi chat-keskusteluun, otetaan ne käsittelyyn sitten esityksen jälkeen.

Tilaisuutta ei nauhoiteta.

Tiedot

Päivämäärä:
21.4.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Hyödynnä maksuton asiantuntijapalvelu! Mietityttääkö uuden henkilön palkkaaminen yritykseesi? Millainen tapa työllistää uusi työntekijä, olisi juuri Sinun yrityksellesi sopiva vaihtoehto? Tai tarvitsetko apua työnantajuuteen liittyvissä kysymyksissä? Apua ja tukea saat maksuttomasta asiantuntijapalvelusta – Työllistä taidolla -palvelusta. Työllistä taidolla -palveluun sisältyy yrityksesi tilanteen kartoitus ja sen pohjalta henkilökohtaista neuvontaa yhteensä noin 2-5 tuntia. Palvelussa voi olla mukana […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!