Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ubersuggest-koulutus (online)

15.2.2021 klo: 10:0011:30

Ubersuggest-työkalu hakukoneoptimoinnin apuna – haluatko tehokkaan, ilmaisen työkalun SEO-työhön?

Koneellinen raportointi helpottaa hakukoneoptimoinnin tekemistä. Yksi suosituimmista SEO-työkaluista on Neil Patelin Ubersuggest. Se on ilmaisista työkaluista laajin ja monipuolisin.

Ilmaisella versiolla voit:

  • Selvittää SEO-ongelmia verkkosivustollasi
  • Tarkistaa ulkoiset linkit
  • Etsiä avainsanoja optimointia ja sisällöntuotanto ajatellen
  • Selvittää sivusi avainsanasijoituksia
  • Tehdä omasa sivustosta projekti, jota työkalu seuraa
  • Tehdä ylläolevilla ominaisuuksilla kätevästi SEO-kilpailija-analyysiä.

Ubersuggestista on olemassa maksullinen versio, mutta ilmaisella pääsee hyvin alkuun. Järjestämme kumppanimme Digilickin johdolla 1,5h perehdytyskoulutus Ubersuggestin ilmaisversioon markkinointiarkkitehti Antti Leinon vetämänä.

Etäkoulutuksessa keskitytään yrityssivujen hakukonenäkyvyyden parantamiseen Ubersuggest-työkalun avulla. Koulutukseen osallistuvat hallitsevat SEO-perusperiaatteet, ovat mahdollisesti sitä tehneet itse ja haluavat kehittää omaa osaamistaan.

Koulutus pidetään suomeksi Zoomilla ja se on maksuton. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Nyt kaikki SEO-työstä kiinnostuneet ilmoittautumaan! (rajoitettu osallistujamäärä)

Tervetuloa online-koulutukseen!

Tiedot

Päivämäärä:
15.2.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Ubersuggest-työkalu hakukoneoptimoinnin apuna – haluatko tehokkaan, ilmaisen työkalun SEO-työhön? Koneellinen raportointi helpottaa hakukoneoptimoinnin tekemistä. Yksi suosituimmista SEO-työkaluista on Neil Patelin Ubersuggest. Se on ilmaisista työkaluista laajin ja monipuolisin. Ilmaisella versiolla voit: Selvittää SEO-ongelmia verkkosivustollasi Tarkistaa ulkoiset linkit Etsiä avainsanoja optimointia ja sisällöntuotanto ajatellen Selvittää sivusi avainsanasijoituksia Tehdä omasa sivustosta projekti, jota työkalu seuraa Tehdä ylläolevilla […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!