Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkokaupan sopimusehdot -koulutus (online)

1.12.2020 klo: 9:0012:00

Verkkokaupan kasvua voi vauhdittaa laatimalla kattavat & selkeät sopimusehdot ja huolehtimalla asiakastietojen lainmukaisesta käsittelystä.

Oikein laaditut verkkokaupan sopimusehdot turvaavat myös verkkokauppiaan asemaa.

Koulutuksessa opit mihin seikkoihin verkkokaupan ehtojen laatimisessa tulisi kiinnittää erityistä huomiota.

SISÄLTÖ

  • Sähköiset sopimukset
  • Verkkokaupan toimitusehdoissa huomioitavaa:
  1. ennakkotiedot ja antamistavat
  2. tilausvahvistus
  3. tuotteiden ja palveluiden toimittaminen
  4. peruuttamisoikeus verkkokaupassa
  • Kuluttajansuojalainsäädäntö ja riitojenratkaisumenettelyt
  • Asiakastietojen käsittely ja informointi

Kouluttaja: lakimies Jenni Eromäki, Via Juridica Oy

Koulutus pidetään suomeksi etänä Zoom-työkalulla. Linkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

Koulutus on maksuton, mutta ehdottomasti sitovat ilmoittautumiset etukäteen kiitos! (Rajoitettu osallistujamäärä)

Tervetuloa koulutukseen!

Tiedot

Päivämäärä:
1.12.2020
Aika:
9:00 – 12:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Verkkokaupan kasvua voi vauhdittaa laatimalla kattavat & selkeät sopimusehdot ja huolehtimalla asiakastietojen lainmukaisesta käsittelystä. Oikein laaditut verkkokaupan sopimusehdot turvaavat myös verkkokauppiaan asemaa. Koulutuksessa opit mihin seikkoihin verkkokaupan ehtojen laatimisessa tulisi kiinnittää erityistä huomiota. SISÄLTÖ Sähköiset sopimukset Verkkokaupan toimitusehdoissa huomioitavaa: ennakkotiedot ja antamistavat tilausvahvistus tuotteiden ja palveluiden toimittaminen peruuttamisoikeus verkkokaupassa Kuluttajansuojalainsäädäntö ja riitojenratkaisumenettelyt Asiakastietojen käsittely ja […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!