Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkossa: Työllisty yrittäjänä (webinaari)

15.9.2020 klo: 13:0014:00

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on esim. kevytyrittäjällä, tai kun toimii yrittäjänä toiminimellä tai osakeyhtiössä? Mikä muuttuu, kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia, vakuutuksia tulet ehkä tarvitsemaan?

Miksi kannattaa tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS) ja mitä siinä pitäisi olla? Ja mistä aloittaa kun perustaa yrityksen, ja mitä muuta pitäisi ottaa aloituksessa huomioon?

Webinaarin osallistumislinkin löydät verkkosivulta: https://tyollisyydenpalvelutori.fi/tapahtumat-2020/ tai voit osallistu suoraan tästä linkistä.

Webinaarissa saat perustietoa NewCo Helsingin palveluista ja yrittäjyydestä, mikä on hyödyllistä kaikille yrittäjäksi aikoville.

Webinaarin asiantuntijana toimii:

Dr. Susanne Mulbah
Yritysneuvoja / Business Advisor/ NewCo Helsinki

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2020
Aika:
13:00 – 14:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki / Työllisyyden palvelutori Helsinki
Tapahtumaluokka:
Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on esim. kevytyrittäjällä, tai kun toimii yrittäjänä toiminimellä tai osakeyhtiössä? Mikä muuttuu, kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia, vakuutuksia tulet ehkä tarvitsemaan? Miksi kannattaa tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS) ja mitä siinä pitäisi olla? Ja mistä aloittaa kun perustaa yrityksen, ja mitä muuta pitäisi ottaa aloituksessa huomioon? Webinaarin osallistumislinkin […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!