Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkostosta vauhtia liiketoimintaan (online)

28.5.2021 klo: 10:0011:00

NewCo Helsingin tarjoama verkostoitumiskoulutus aloittaville yrittäjille. Vetäjänä Anna Pyykkö.

Haluaisitko kuulla tarinan siitä, miten verkoston rakentamalla voi perustaa kokonaan uuden yrityksen? Vai kiinnostaisiko kuulla, miten ylipäätään verkostoitua ja mitä sinä yrittäjänä siitä hyötyisit? Tai ehkäpä hyödyt ovat jo selvillä, mutta tenkkapoo tai ujous iskee, kun pitäisi aloittaa.

Ei hätää. Osallistumalla tähän koulutukseen, joko hyvän tarinan tai konkreettisten vinkkien vuoksi – pääset alkuun. Kurssilla käydään läpi seuraavat kohdat:

● Miksi jokaisen yrittäjän kannattaa verkostoitua?

● Miten pääsen alkuun?

● Mistä löydän minua hyödyttävät verkostot?

● Vinkit: näin sinusta tulee verkostoguru

Jotta verkostoitumisen loputkin esteet on poistettu, valmistelemme koulutuksen lopuksi hissipuheen. Sen avulla olet valmiina valloittamaan sinulle relevantit verkostot!

Kouluttajan tiedot:

  • Anna Pyykkö, (koulutus HTL)
  • 15 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista, erilaisilta toimialoilta, erikokoisista yrityksistä.
  • Sivutoiminen yrittäjä: Female Founders Suomi Oy on Suomen inspiroivin naisyrittäjiä palveleva verkosto

Ennakkotietoa:

NewCo Helsinki julkaisee pian oman digitaaliseen verkostoitumiseen tarkoitetun sivustonsa, jossa aloittavat yrittävät voivat kohdata toisensa – voit hyödyntää tämän 28.5. koulutuksen oppeja verkostoituessasi alustallamme!

Rekistöitymällä tähän tapahtumaan voit tilata lisätietoa alustastamme sähköpostiosoitteeseesi.

Tiedot

Päivämäärä:
28.5.2021
Aika:
10:00 – 11:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin tarjoama verkostoitumiskoulutus aloittaville yrittäjille. Vetäjänä Anna Pyykkö. Haluaisitko kuulla tarinan siitä, miten verkoston rakentamalla voi perustaa kokonaan uuden yrityksen? Vai kiinnostaisiko kuulla, miten ylipäätään verkostoitua ja mitä sinä yrittäjänä siitä hyötyisit? Tai ehkäpä hyödyt ovat jo selvillä, mutta tenkkapoo tai ujous iskee, kun pitäisi aloittaa. Ei hätää. Osallistumalla tähän koulutukseen, joko hyvän tarinan […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!