Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Autokaupoista digiurheiluun – kaikkea voi myydä tuloksellisesti

17.3.2021 klo: 18:0019:00

Suomen Yrityskummien webinaarissa myynnin ammattilainen Kari Oksanen alustaa, kuinka myydä tuloksellisesti. Webinaari on maksuton ja avoin yrityskummeille, yrittäjille ja yhteistyökumppaneille.

Ilmoittaudu webinaariin 14.3.2021 mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
17.3.2021
Aika:
18:00 – 19:00

Järjestäjä

Suomen Yrityskummit ry
Suomen Yrityskummien webinaarissa myynnin ammattilainen Kari Oksanen alustaa, kuinka myydä tuloksellisesti. Webinaari on maksuton ja avoin yrityskummeille, yrittäjille ja yhteistyökumppaneille. Ilmoittaudu webinaariin 14.3.2021 mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!