Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

YEL-vakuutuksen harhaluulot ja oikean työtulon merkitys

20.5.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivien sarja jatkuu 20.5. Vetäjänä silloin Varma ja aiheena YEL-vakuutus.

Yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus on yrittäjän tärkein vakuutus. Mutta miksi se on tärkein? Siksi, että nimestään huolimatta se ei ole pelkkä eläkevakuutus, vaan yrittäjän koko sosiaaliturvan perusta. Siksi YEL-vakuutukseen ja tietoon siitä, mihin kaikkeen se yrittäjän elämässä vaikuttaa, kannattaa panostaa huolella heti yrittäjätaipaleen alussa.

Tässä asiantuntijapuheenvuorossa myyntijohtaja Katri Priimägi ja vakuutuspalvelupäällikkö Arja Iisakkala työeläkeyhtiö Varmasta avaavat tarkemmin, mikä YEL-vakuutus on, mitä yleisiä harhaluuloja YEL-vakuuttamiseen liittyy ja mikä merkitys on oikein määritellyllä YEL-työtulolla. Lisäksi kerromme, mitä Varma tarjoaa yrittäjälle ja miksi olemme kannattava valinta yrittäjän kumppaniksi.

Tämä online-tapahtuma on osa NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivien sarjaa. Asiantuntija-aamupäivät järjestetään tällä kevätkaudella online-tapahtumina Teamsissä. Rekisteröidy tapahtumaan ensin Eventbritessa, ja saat tapahtumaan liittymistä varten tarvittavan linkin sähköpostilla lähempänä tapahtumaa.

Tiedot

Päivämäärä:
20.5.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivien sarja jatkuu 20.5. Vetäjänä silloin Varma ja aiheena YEL-vakuutus. Yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus on yrittäjän tärkein vakuutus. Mutta miksi se on tärkein? Siksi, että nimestään huolimatta se ei ole pelkkä eläkevakuutus, vaan yrittäjän koko sosiaaliturvan perusta. Siksi YEL-vakuutukseen ja tietoon siitä, mihin kaikkeen se yrittäjän elämässä vaikuttaa, kannattaa panostaa huolella heti yrittäjätaipaleen […]