Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yrityksen myynnin ABC – miten aloitat ja mitä pitää suunnitella

15.6.2021 klo: 8:009:30

Suomen Yrittäjien logo

Miten yritys laitetaan myyntikuntoon ja miten yrityskauppa etenee? Mihin myyjän tulee kiinnittää huomiota? Tule kuulemaan maksuttomaan webinaariin, mihin ostajan ja myyjän on hyvä kiinnittää huomiota omistajanvaihdosta tehdessä.

Ohjelmassa:

8.00 Avaus

Arto Kämppi, projektipäällikkö, Uudenmaan omistajanvaihdoshanke

8.10 Yrityksen myyntikunto, mihin asioihin ostajan ja myyjän tulee kiinnittää huomiota?

Mikko Ruosteenoja, Suomen Yrityskaupat Oy

8.50 Ilman ostajaa ei ole yrityskauppaa – näin yrityskauppa etenee

Meri Varkoi-Anhava, Yrityspörssi

9.30 Webinaari päättyy

Webinaari sisältyy Helsingin, pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen sekä Suomen Yrittäjien yhteiseen omistajanvaihdoshankkeeseen. Hankkeen tavoite on havahduttaa alueella yrittäjät valmistautumaan edessä olevaan omistajanvaihdokseen ja kehittämään yrityksiä niin, että yritykset ovat kilpailukykyisiä ja kannattavia. Tavoitteena on lisätä onnistuneiden omistajanvaihdosten määrää. Hanke kestää kaksi vuotta. Sen päärahoittaja on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Tiedot

Päivämäärä:
15.6.2021
Aika:
8:00 – 9:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki / Suomen Yrittäjät
Miten yritys laitetaan myyntikuntoon ja miten yrityskauppa etenee? Mihin myyjän tulee kiinnittää huomiota? Tule kuulemaan maksuttomaan webinaariin, mihin ostajan ja myyjän on hyvä kiinnittää huomiota omistajanvaihdosta tehdessä. Ohjelmassa: 8.00 Avaus Arto Kämppi, projektipäällikkö, Uudenmaan omistajanvaihdoshanke 8.10 Yrityksen myyntikunto, mihin asioihin ostajan ja myyjän tulee kiinnittää huomiota? Mikko Ruosteenoja, Suomen Yrityskaupat Oy 8.50 Ilman ostajaa ei […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!