Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritys- ja starttirahainfo yritystä perustaville (online)

18.8.2021 klo: 13:0014:30

Banneri NewCo Helsingin ja Helsingin kaupungin logoilla.
Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla ensin NewCo Helsingin Yritys- ja starttirahainfoon!

Infossa saat perustietoa yrittäjyydestä ja starttirahan hakemisesta, mikä on hyödyllistä kaikille yrittäjäksi aikoville.

Info pidetään suomeksi etänä Teamsissa ja se on maksuton!

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on esim. kevytyrittäjällä, tai toimia yrittäjänä toiminimellä tai osakeyhtiössä?

Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia, vakuutuksia tulet ehkä tarvitsemaan? Entä miten menee verotus ja arvonlisävero (ALV)?

Miksi kannattaa ensin tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS)? Ja mistä aloittaa kun perustaa yrityksen? Mitä muuta pitäisi aloittamisessa ottaa huomioon ja missä järjestyksessä kaikki tehdä?

Jos olet hakemassa myös starttirahaa, se pitää tehdä ennen yrityksen rekisteröimistä! Kannattaa siis osallistua myös infon starttiraha-osuuteen, missä TE-palvelujen asiantuntijan kertoo tarkemmin ketkä voivat starttirahaa hakea ja mitkä ovat ehdot tuen saamiselle.

TE-palvelujen sivuilla starttirahasta

Yritysinfo kestää n. 45 min + kysymykset ja vastaukset, sen jälkeen on TE-palvelujen osuus starttirahasta. (Kokonaiskesto n. 1,5 tuntia.)

Infoa ei tallenneta, mutta esitysmateriaalit lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Tervetuloa Yritys- ja starttirahainfoon online!

MITÄ INFON JÄLKEEN?

Infon jälkeen voit varata aikaa NewCo Helsingin maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pääset keskustelemaan tarkemmin liikeideastasi ja liiketoiminnan aloittamisesta. Neuvonta onnistuu yritysneuvojan kanssa aina parhaiten kun olet ensin osallistunut yritys- ja starttirahainfoon. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/yritysneuvonta/

Jos kaipaat apua liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekoon, NewCo Helsingissä on siihen myös koulutusta tarjolla. Syyskauden-21 ensimmäinen LTS- ja laskelmat-koulutus suomeksi pidetään 23.8. Ks. tarkemmin ja ilmoittaudu: http://bit.ly/LTSjaLaskelmat2308

Teamsin käytöstä:

Tarvitset infoon osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, että voimme lähettää infon materiaalit jälkikäteen sähköpostilla.

1. Valitse “Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen infon alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)

2. Pidä kamera mielellään pois päältä ja mikki mykistettynä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.

3. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun. Tai nosta käsi Teams-paneelissa ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Infossa käsitellään asiat yleisellä tasolla. Kysymykset, jotka liittyvät vain omaan liikeideaasi tai tilanteesi, kannattaa esittää tarkemmin yritysneuvojallesi henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa neuvontatapaamisessa.

Tiedot

Päivämäärä:
18.8.2021
Aika:
13:00 – 14:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla ensin NewCo Helsingin Yritys- ja starttirahainfoon! Infossa saat perustietoa yrittäjyydestä ja starttirahan hakemisesta, mikä on hyödyllistä kaikille yrittäjäksi aikoville. Info pidetään suomeksi etänä Teamsissa ja se on maksuton! Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on esim. kevytyrittäjällä, tai toimia yrittäjänä toiminimellä tai osakeyhtiössä? Mikä muuttuu kun […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!