Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysinfo yritystä aloittaville (online)

10.11.2021 klo: 13:0014:30

NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta.

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän online-tapahtumaan!

Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat. Osallistumalla tähän tilaisuuteen kykenet luomaan selkeämmän kuvan alkutaipaleestasi yrittäjänä.

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on kevytyrittäjällä, toiminimellä yrittäjänä toimimisella ja osakeyhtiöllä?

Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia ja vakuutuksia tarvitset? Entä verotus ja arvonlisävero (ALV)?

Miksi kannattaa ensin tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS)? Mitä muuta yritystoiminnan aloittamisessa pitää ottaa huomioon ja missä järjestyksessä kaikki tehdä?

Jos olet hakemassa starttirahaa, se pitää tehdä ennen yrityksen rekisteröimistä! Infoon sisältyy starttirahaa käsittelevä osuus, jossa TE-palvelujen asiantuntija kertoo tarkemmin, ketkä voivat starttirahaa hakea ja mitkä ovat ehdot tuen saamiselle.

TE-palvelujen sivuilla starttirahasta

Yritysinfon yleisiä teemoja käsittelevä osuus kestää n. 45 min + kysymykset ja vastaukset, jonka jälkeen on TE-palveluiden osuus starttirahasta. (Kokonaiskesto n. 1,5 tuntia.)

Info pidetään suomeksi etänä Teamsissä ja se on maksuton.

Infoa ei tallenneta, mutta esitysmateriaalit jaetaan osallistuneille.

Tervetuloa!

MITÄ INFON JÄLKEEN?

Infon jälkeen voit varata aikaa NewCo Helsingin maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pääset keskustelemaan tarkemmin liikeideastasi ja liiketoiminnan aloittamisesta. Neuvonta onnistuu yritysneuvojan kanssa aina parhaiten kun olet ensin osallistunut yritysinfoon. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/yritysneuvonta/

Jos kaipaat apua liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekoon, NewCo Helsingissä on siihen myös koulutusta tarjolla. Tämän yritysinfon jälkeen seuraava LTS- ja laskelmat-koulutus suomeksi pidetään ma 22.11. – ilmoittautuminen aukeaa pian!

Teamsistä:

Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit (+ uudestaan hieman ennen tilaisuuden alkua).

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jollakin tavoin tunnistaa, jotta voimme lähettää infon materiaalit jälkikäteen sähköpostilla.

1. Valitse “Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen infon alkua.

Teams toimii kätevästi selaimessa, eikä sitä tarvitse välttämättä asentaa tietokoneelle. Toki voit halutessasi käyttää koneellesi jo valmiiksi asennettua versiota.

2. Pidä esityksen aikana kamera pois päältä ja mikki mykistettynä.

3. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun, tai ”nosta käsi” (kuvake Teams-paneelissa) ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Infossa käsitellään asiat yleisellä tasolla. Kysymykset, jotka liittyvät omaan liikeideaasi tai tilanteesi, kannattaa esittää tarkemmin yritysneuvojallesi henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa neuvontatapaamisessa.

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2021
Aika:
13:00 – 14:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta. Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän online-tapahtumaan! Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat. Osallistumalla tähän tilaisuuteen kykenet luomaan selkeämmän kuvan alkutaipaleestasi yrittäjänä. Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on kevytyrittäjällä, toiminimellä yrittäjänä toimimisella ja osakeyhtiöllä? Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!