Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysinfo yritystä aloittaville

12.10.2022 klo: 13:0014:30

NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta.

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän tapahtumaan! (HUOM! Tämä ei ole online-tapahtuma.)

Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat. Osallistumalla tähän tilaisuuteen kykenet luomaan selkeämmän kuvan alkutaipaleestasi yrittäjänä.

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on kevytyrittäjällä, toiminimellä yrittäjänä toimimisella ja osakeyhtiöllä?

Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia ja vakuutuksia tarvitset? Entä verotus ja arvonlisävero (ALV)?

Miksi kannattaa ensin tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS)? Mitä muuta yritystoiminnan aloittamisessa pitää ottaa huomioon ja missä järjestyksessä kaikki tehdä?

Jos olet hakemassa starttirahaa, se pitää tehdä ennen yrityksen rekisteröimistä! Infoon sisältyy starttirahaa käsittelevä osuus, jossa TE-palvelujen asiantuntija kertoo tarkemmin, ketkä voivat starttirahaa hakea ja mitkä ovat ehdot tuen saamiselle.

TE-palvelujen työmarkkinatori-sivuilla starttirahasta

Yritysinfon yleisiä teemoja käsittelevä osuus kestää n. 45 min + kysymykset ja vastaukset, jonka jälkeen on TE-palveluiden osuus starttirahasta. (Kokonaiskesto n. 1,5 tuntia.)

Infon esitysmateriaalit jaetaan osallistuneille jälkikäteen sähköpostilla.

Info on suomeksi ja se on maksuton!

Tämä info pidetään Helsingin kaupungin työllisyyspalvelujen tiloissa, os. Malminkatu 34, 2. kerroksen TAMMI-luokassa.

Ilmoittaudu etukäteen ja varaa paikkasi! (Rajoitettu osallistumismäärä)

Tervetuloa Yritysinfoon!

MITÄ INFON JÄLKEEN?

Infon jälkeen voit varata aikaa NewCo Helsingin maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pääset keskustelemaan tarkemmin liikeideastasi ja liiketoiminnan aloittamisesta. Neuvonta onnistuu yritysneuvojan kanssa aina parhaiten kun olet ensin osallistunut yritysinfoon. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/yritysneuvonta/

Jos kaipaat apua liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekoon, NewCo Helsingissä on siihen myös koulutusta tarjolla. Tämän infon jälkeen seuraava LTS- ja laskelmat-koulutus suomeksi pidetään ma 31.10. – ilmoittaudu mukaan! https://bit.ly/LTSjaLaskelmat3110

Miten löytää perille:Työllisyyspalvelujen uusi asiakaspalvelupiste on Kampissa, os. Malminkatu 34. Kampin metroasemalta kävelee sinne n. 6 minuutissa. Ks. kartta alla.

*********************************

NewCo Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

NewCo Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). NewCo Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

**********************************

Tiedot

Päivämäärä:
12.10.2022
Aika:
13:00 – 14:30

Tapahtumapaikka

Malminkatu 34
34 Malminkatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta. Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän tapahtumaan! (HUOM! Tämä ei ole online-tapahtuma.) Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat. Osallistumalla tähän tilaisuuteen kykenet luomaan selkeämmän kuvan alkutaipaleestasi yrittäjänä. Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on kevytyrittäjällä, toiminimellä yrittäjänä toimimisella ja osakeyhtiöllä? Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia ja vakuutuksia tarvitset? Entä verotus ja arvonlisävero (ALV)? Miksi kannattaa ensin tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS)? Mitä muuta yritystoiminnan aloittamisessa pitää…