Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysinfo yritystä aloittaville (online)

24.11.2021 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta.

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän Yritysinfoon!

HUOM! Tilaisuus on muutettu pidettäväksi etänä online Teamsissa pahentuneesta koronatilanteesta johtuen. ÄLÄ SIIS TULE PAIKAN PÄÄLLE ENSI LINJALLE! Linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat.

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on kevytyrittäjällä, toiminimellä yrittäjänä toimimisella ja osakeyhtiöllä?

Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia ja vakuutuksia tarvitset? Entä verotus ja arvonlisävero (ALV)?

Miksi kannattaa ensin tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS)? Mitä muuta yritystoiminnan aloittamisessa pitää ottaa huomioon ja missä järjestyksessä kaikki tehdä?

Jos olet hakemassa starttirahaa, se pitää tehdä ennen yrityksen rekisteröimistä! Infoon sisältyy starttirahaa käsittelevä osuus, jossa TE-palvelujen asiantuntija kertoo tarkemmin, ketkä voivat starttirahaa hakea ja mitkä ovat ehdot tuen saamiselle.

TE-palvelujen sivuilla starttirahasta

Yritysinfon yleisiä teemoja käsittelevä osuus kestää n. 45 min + kysymykset ja vastaukset, jonka jälkeen on TE-palveluiden osuus starttirahasta. (Kokonaiskesto n. 1,5 tuntia.)

Esitysmateriaalit jaetaan osallistuneille jälkikäteen sähköpostilla.

Tervetuloa!

Mitä infon jälkeen?

Infon jälkeen voit varata aikaa NewCo Helsingin maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pääset keskustelemaan tarkemmin liikeideastasi ja liiketoiminnan aloittamisesta. Neuvonta onnistuu yritysneuvojan kanssa aina parhaiten kun olet ensin osallistunut yritysinfoon. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/yritysneuvonta/

Jos kaipaat apua liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekoon, NewCo Helsingissä on siihen myös koulutusta tarjolla. Tämän yritysinfon jälkeen seuraava LTS- ja laskelmat-koulutus suomeksi pidetään 13.12.2021, ilmoittautuminen aukeaa pian!

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Tapahtumapaikka

YritysLinna
Ensi linja 1
Helsinki, 00530 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta. Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän Yritysinfoon! HUOM! Tilaisuus on muutettu pidettäväksi etänä online Teamsissa pahentuneesta koronatilanteesta johtuen. ÄLÄ SIIS TULE PAIKAN PÄÄLLE ENSI LINJALLE! Linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat. Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!