Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysinfo yritystä aloittaville

11.5.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta.

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän infotilaisuuteen!

Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat. Osallistumalla tähän tilaisuuteen kykenet luomaan selkeämmän kuvan alkutaipaleestasi yrittäjänä.

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on kevytyrittäjällä, toiminimellä yrittäjänä toimimisella ja osakeyhtiöllä?

Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia ja vakuutuksia tarvitset? Entä verotus ja arvonlisävero (ALV)?

Miksi kannattaa ensin tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS)? Mitä muuta yritystoiminnan aloittamisessa pitää ottaa huomioon ja missä järjestyksessä kaikki tehdä?

Jos olet hakemassa starttirahaa, se pitää tehdä ennen yrityksen rekisteröimistä! Infoon sisältyy starttirahaa käsittelevä osuus, jossa TE-palvelujen asiantuntija kertoo tarkemmin, ketkä voivat starttirahaa hakea ja mitkä ovat ehdot tuen saamiselle.

TE-palvelujen uusilla Työmarkkinatori-sivuilla starttirahasta

Yritysinfon yleisiä teemoja käsittelevä osuus kestää n. 45 min + kysymykset ja vastaukset, jonka jälkeen on TE-palveluiden osuus starttirahasta. (Kokonaiskesto n. 1,5 tuntia.)

Info pidetään suomeksi livenä Helsingin keskustassa, kaupungin työllisyyspalvelujen uusissa asiakaspalvelutiloissa os. Malminkatu 34.

Info on osallistujille maksuton ja esitysmateriaali toimitetaan jälkikäteen sähköpostilla.

Ilmoittautumalla varaat paikkasi! (Rajoitettu osallistujamäärä)

Tervetuloa!

MITÄ INFON JÄLKEEN?

Infon jälkeen voit varata aikaa NewCo Helsingin maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pääset keskustelemaan tarkemmin liikeideastasi ja liiketoiminnan aloittamisesta. Neuvonta onnistuu yritysneuvojan kanssa aina parhaiten kun olet ensin osallistunut yritysinfoon. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/yritysneuvonta/

Jos kaipaat apua liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekoon, NewCo Helsingissä on siihen myös koulutusta tarjolla. Tämän infon jälkeen seuraava LTS- ja laskelmat-koulutus suomeksi pidetään ma 23.5. – ilmoittaudu mukaan! https://bit.ly/LTSjaLaskelmat2305

MITEN PERILLE?

Työllisyyspalvelujen uusi asiakaspalvelupiste on Kampissa, os. Malminkatu 34. Kampin metroasemalta kävelee sinne n. 6 minuutissa, ks. kartta alla.

Kerro nimesi ja mihin tilaisuuteen olet tulossa ala-aulan vastaanotossa, niin sinut ohjataan oikeaan tilaan. Kiitos!

Tiedot

Päivämäärä:
11.5.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Tapahtumapaikka

Malminkatu 34
34 Malminkatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Yritysinfossa saat hyödyllistä tietoa yrittäjyyden aloittamisesta ja starttirahasta. Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla tähän infotilaisuuteen! Yritystoimintaa aloitettaessa monet kysymykset varmasti askarruttavat. Osallistumalla tähän tilaisuuteen kykenet luomaan selkeämmän kuvan alkutaipaleestasi yrittäjänä. Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on kevytyrittäjällä, toiminimellä yrittäjänä toimimisella ja osakeyhtiöllä? Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä […]