Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Yritysinfo yritystä perustaville

9.9.2020 klo: 13:0014:30

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla Yritysinfoon!
Yritysinfoja on myös paikan päällä NewCo Helsingissä syksyllä-20.

Infossa saat perustietoa yrittäjyydestä, mikä on hyödyllistä kaikille yrittäjäksi aikoville.

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on esim. kevytyrittäjällä, tai toimia yrittäjänä toiminimellä tai osakeyhtiössä? Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia, vakuutuksia tulet ehkä tarvitsemaan?

Miksi kannattaa tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS) ja mitä siinä pitäisi olla? Ja mistä aloittaa kun perustaa yrityksen, ja mitä muuta pitäisi ottaa aloituksessa huomioon?

Henkilökohtainen yritysneuvonta onnistuu sitten infon jälkeen yritysneuvojan kanssa parhaiten kun olet ensin osallistunut yritysinfoon.

Mukana myös TE-palvelujen asiantuntija, joka kertoo tarkemmin starttirahasta ja sen hakemisesta. (Vahvistuu vielä myöhemmin.)

https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/yrittajalle/aloittavan_yrittajan_palvelut/starttiraha/index.html

Infoesitys kestää n. 45 min + kysymykset ja vastaukset, sen jälkeen on TE-palvelujen esitys starttirahasta.

Info pidetään suomeksi ja se on maksuton.

Osallistumismäärät tiloissamme on koronarajoituksien takia melko rajatut, joten infoon mahtuu mukaan vain max 35!

Tervetuloa Yritysinfoon!

Tiedot

Päivämäärä:
9.9.2020
Aika:
13:00 – 14:30

Tapahtumapaikka

Ensi linja 1
Ensi linja 1
Helsinki, 00530 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tapahtumaluokka:
Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla Yritysinfoon! Yritysinfoja on myös paikan päällä NewCo Helsingissä syksyllä-20. Infossa saat perustietoa yrittäjyydestä, mikä on hyödyllistä kaikille yrittäjäksi aikoville. Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on esim. kevytyrittäjällä, tai toimia yrittäjänä toiminimellä tai osakeyhtiössä? Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia, vakuutuksia tulet ehkä tarvitsemaan? Miksi […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!