Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yrityskauppa – kenelle ja miksi?

2.12.2022 klo: 10:0011:30

Asiantuntija-aamupäivien sarjan viimeinen online-tapahtuma syyskaudella 2022 pidetään 2.12. Aiheena yrityskaupat. Vetäjänä Yrityspörssi.

Yrityskauppa on erinomainen keino ryhtyä yrittäjäksi ja laajentaa jo olemassa olevaa yritystä. Tilastojen valossa ostettu yritys voi hyvin ja menestyy. Toisaalta jokaiselle yrittäjälle tulee jossain vaiheessa eteen hetki, jolloin oman yrityksen myynti tai lopettaminen tulee ajankohtaiseksi. Myyntiä kannattaa aina pitää vaihtoehtona lopettamiselle. Kenelle ja mihin tilanteisiin yrityskauppa sitten sopii? Milloin on oikea aika ostaa tai myydä yritys?

Tässä asiantuntija-aamupäivässä käymme läpi yrityksen ostoon ja myyntiin liittyviä ajankohtaisia aiheita, mitä yrityksen ostaminen tai myyminen vaatii, ja mikä on oikea aika yrityskaupalle? Tilaisuus sopii sinulle joka harkitset yrittämistä tai haluat kasvattaa omaa yritystoimintaasi. Mukaan kannattaa tulla myös, mikäli oman yrityksen myynti on käynyt mielessä ja haluat tietää aiheesta lisää.

Asiantuntija-aamupäivän pitää Yrityspörssi-verkkopalvelun toimitusjohtaja ja yrittäjä Meri Varkoi-Anhava. Yrityspörssi on kävijämääriltään Suomen vilkkain markkinapaikka yrityksen myyjälle ja ostajalle. Meri on itse ryhtynyt yrittäjäksi yrityskaupan kautta.

Asiantuntija-aamupäivistä:

Tämä online-tapahtuma kuuluu Asiantuntija-aamupäivien sarjaan, jossa vetäjinä toimivat Helsingin Uusyrityskeskuksen asiantuntijaverkoston jäsenet. Tapahtumia on järjestetty onlinena NewCo Helsingin asiakkaille ja palveluista kiinnostunuille (NewCo Helsinki on siirtynyt toimimaan Business Helsinki -nimen alla 21.11.2022).Nämä online-tapahtumat on järjestetty hyödyntäen alustana Teamsiä. Rekisteröidy ensin Eventbritessa (”Reserve a spot”), ja saat liittymiseen tarvittavan linkin sähköpostiin lähempänä ajankohtaa.

Tämä online-tapahtuma on maksuton osallistujille.

Tiedot

Päivämäärä:
2.12.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
Asiantuntija-aamupäivien sarjan viimeinen online-tapahtuma syyskaudella 2022 pidetään 2.12. Aiheena yrityskaupat. Vetäjänä Yrityspörssi. Yrityskauppa on erinomainen keino ryhtyä yrittäjäksi ja laajentaa jo olemassa olevaa yritystä. Tilastojen valossa ostettu yritys voi hyvin ja menestyy. Toisaalta jokaiselle yrittäjälle tulee jossain vaiheessa eteen hetki, jolloin oman yrityksen myynti tai lopettaminen tulee ajankohtaiseksi. Myyntiä kannattaa aina pitää vaihtoehtona lopettamiselle. Kenelle ja mihin tilanteisiin yrityskauppa sitten sopii? Milloin on oikea aika ostaa tai myydä yritys? Tässä asiantuntija-aamupäivässä käymme läpi yrityksen ostoon ja myyntiin liittyviä ajankohtaisia aiheita,…