Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yrityskummit – pienyrittäjän onnistumisen tukena (online)

16.4.2021 klo: 10:0011:30

Keitä Yrityskummit ovat? Mitä palvelua Yrityskummeilta voi saada? Tervetuloa webinaariin!

Näinä aikoina lukuisten pienyrittäjien tulevaisuus on usvan peitossa. Moni pohtii juuri nyt oman yrityksensä liiketoiminnan toimivuutta. Miten kasvatan myyntiäni? Miten vahvistan kannattavuutta? Mihin tulisi keskittyä ja mitä jättää pois?

Kiperiä kysymyksiä joita sinun ei kuitenkaan tarvitse pohtia yksin. Maksutonta mentorointia voit saada Suomen Yrityskummit ry:lta.

Tervetuloa NewCo Helsingin ja Suomen Yrityskummien yhdessä järjestämään webinaariin!

Tilaisuudessa Yrityskummien aluevastaava Peter Schulman esittelee yrityskummien toimintaa; keitä Yrityskummit ovat ja mitä palvelua Yrityskummeilta voi saada?

Lopuksi yrittäjä Irina Nurmi Smoothit Oy:sta kertoo omista kokemuksistaan yhteistyöstä yrityskumminsa kanssa.

Tämä tilaisuus pidetään suomeksi Teamsissa ja se on maksuton.

Tervetuloa!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset tilaisuuteen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, sillä jos tilaisuudesta tulee materiaalia jakoon, ne lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen tilaisuuden alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)

2. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.

3. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.

4. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun. Tai voit myös nostaa käden Teams-paneelista ja avata mikin kun saat vuoron kysyä.

Tilaisuutta ei tallenneta Teamsissa.

Tiedot

Päivämäärä:
16.4.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Keitä Yrityskummit ovat? Mitä palvelua Yrityskummeilta voi saada? Tervetuloa webinaariin! Näinä aikoina lukuisten pienyrittäjien tulevaisuus on usvan peitossa. Moni pohtii juuri nyt oman yrityksensä liiketoiminnan toimivuutta. Miten kasvatan myyntiäni? Miten vahvistan kannattavuutta? Mihin tulisi keskittyä ja mitä jättää pois? Kiperiä kysymyksiä joita sinun ei kuitenkaan tarvitse pohtia yksin. Maksutonta mentorointia voit saada Suomen Yrityskummit ry:lta. […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!