Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Yritysosto käytännössä – Osa 2 (online)

30.5.2022 klo: 16:0018:00

Yritysostoon keskittyvän koulutuksen toisessa osassa käsittelemme yrityskaupan sopimuksia ja juridiikkaa ostajan näkökulmasta.

Yrityskauppa voi olla onnistunut tai epäonnistunut. Hyvän yrityskaupan perustana on riittävä ja oikea tieto kaupan kohteesta, jonka perusteella määritetään soveltuvin toteutustapa ja sen edellyttämät toimenpiteet.

Hyvän yrityskaupan vaiheet pähkinänkuoressa ovat:

1. Ostettavan kohteen löytäminen / valinta

2. Kohteen perustietojen hankinta

3. Käytettävän hankintamenettelyn kartoitus ja valinta

4. Tarvittavien lisäselvitysten toteutus

5. Kauppa-asiakirjojen neuvottelu ja laadinta

6. ”Hyvä sopimus – hyvä kauppa”

Ostajan tulee sopimuksin varautua tiedossa oleviin ja mahdollisiin riskeihin, valita sopimuksellisen menettelyt, jotka turvaavat ostajan asemaa myös ennalta tiedostamattomien riskien osalta sekä mahdollistaa jälkikäteiset oikeussuojakeinot sekä oikeudellisesti että tosiasiallisesti.

Kouluttajana toimii asianajaja Teppo Laine, Asianajotoimisto Legistum Oy:sta. Hän on erikoistunut mm. yrityskauppoihin ja niiden järjestelyihin.https://legistum.fi/osaajamme/teppo-laine/

Tilaisuus pidetään suomeksi online Teamsissa ja maksutta! Saat linkin tapahtumaan viimeistään edellisenä päivänä ja uudelleen hieman ennen tilaisuuden alkua.

Koulutusta ei tallenneta mutta osallistujat saavat esitysmateriaalit jälkikäteen sähköpostilla.

Tervetuloa!

P.S. Älä missaa yritysosto-koulutusten 1. osaa, mikä pidetään 16.5! https://bit.ly/YritysostoKäytännössä1_1605

Teamsistä:

Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit (+ uudestaan hieman ennen tilaisuuden alkua).

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jollakin tavoin tunnistaa, jotta voimme lähettää koulutuksen materiaalit jälkikäteen sähköpostilla.

  • Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen alkua.
  • Teams toimii kätevästi selaimessa, eikä sitä tarvitse välttämättä asentaa tietokoneelle. Toki voit halutessasi käyttää koneellesi jo valmiiksi asennettua versiota.
  • Pidä esityksen aikana kamera pois päältä ja mikki mykistettynä.
  • Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun, tai ”nosta käsi” (kuvake Teams-paneelissa) ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Tiedot

Päivämäärä:
30.5.2022
Aika:
16:00 – 18:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Yritysostoon keskittyvän koulutuksen toisessa osassa käsittelemme yrityskaupan sopimuksia ja juridiikkaa ostajan näkökulmasta. Yrityskauppa voi olla onnistunut tai epäonnistunut. Hyvän yrityskaupan perustana on riittävä ja oikea tieto kaupan kohteesta, jonka perusteella määritetään soveltuvin toteutustapa ja sen edellyttämät toimenpiteet. Hyvän yrityskaupan vaiheet pähkinänkuoressa ovat: 1. Ostettavan kohteen löytäminen / valinta 2. Kohteen perustietojen hankinta 3. Käytettävän hankintamenettelyn […]