Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysostolla unelmien työpaikka (online)

12.9.2022 klo: 14:0015:30

Tule kuulemaan lisää yrityksen ostamisesta NewCo Helsingin sekä Suomen Yrittäjien ja Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeen online tietoiskuun!

Yrityskaupat – iso juttu vai onko sittenkään!

Suomessa toteutetaan vuosittain tuhansia yrityskauppoja. Niin kampaamot, ravintolat kuin autokorjaamotkin vaihtavat omistajaa. Yrittäjät haluavat siirtyä tekemään jotain uutta, mutta toivovat liiketoimintansa jatkuvan ja asiakkaistaan pidettävän edelleen huolta. Siksi yritysten jatkajia etsitään aktiivisesti ympäri Suomen koko ajan ja toimivan yrityksen ostaminen voisi olla sinullekin hyvä mahdollisuus luoda itsellesi unelmien työpaikka.

Tilaisuuden ohjelma:

14:00 Tervetulosanat & esittelyt / NewCo Helsinki ja Suomen Yrittäjät

14:10 Tietoisku yrityskaupoista / Anneli Komi & Arto Kämppi / Suomen Yrittäjät /Uudenmaan omistajanvaihdoshanke

  1. Yleisinfoa yrityskaupoista – Omistajanvaihdosten määrä ja nykytilanne Suomessa.
  2. Miksi ostaisin – Miksi en vain perusta omaa yritystä?
  3. Eihän minulla ole rahaa! – Katsaus yrityskauppojen eri rahoitusvaihtoehtoihin.
  4. Mistä yrityksiä löytyy? -Yleisimpien kauppapaikkojen esittely.
  5. Se on ihan liian vaikeaa! -Myytin murtaminen!

15:10 Esimerkkejä yrityskaupoista / Anu Oksanen / NewCo Helsinki

15:25 Q & A

15:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus pidetään suomeksi online Teamsissa ja maksutta! Saat linkin tapahtumaan viimeistään edellisenä päivänä ja uudelleen hieman ennen tilaisuuden alkua.

Tietoiskua ei tallenneta mutta osallistujat saavat esitysmateriaalit jälkikäteen sähköpostilla.

Tervetuloa!

**********************************

NewCo Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

NewCo Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). NewCo Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

************************************

Tiedot

Päivämäärä:
12.9.2022
Aika:
14:00 – 15:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tule kuulemaan lisää yrityksen ostamisesta NewCo Helsingin sekä Suomen Yrittäjien ja Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeen online tietoiskuun! Yrityskaupat – iso juttu vai onko sittenkään! Suomessa toteutetaan vuosittain tuhansia yrityskauppoja. Niin kampaamot, ravintolat kuin autokorjaamotkin vaihtavat omistajaa. Yrittäjät haluavat siirtyä tekemään jotain uutta, mutta toivovat liiketoimintansa jatkuvan ja asiakkaistaan pidettävän edelleen huolta. Siksi yritysten jatkajia etsitään aktiivisesti ympäri […]