Boost Up -palvelu jatkuu syksyllä etäyhteyksin Teamsissa

elo 31, 2020

Boost Up -palvelu on tarkoitettu vähintään vuoden toimineille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen.

Palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta, joista kokeneen konsultin/asiantuntijan kanssa räätälöidään yhdessä yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvat kehittämistoimenpiteet.

Ensimmäinen vaihe on Boost Up -klinikka. Se on maksuton, henkilökohtainen, noin 1 tunnin kestävä sparrauskeskustelu sertifioidun konsultin kanssa ja pidetään etäyhteyksin toistaiseksi. Yrittäjä päättää sitten mahdollisesta kehittämistyön jatkamisesta. Toisessa vaiheessa ovat ELY-keskuksen tarjoamia ja tukemia konsultointipalveluita, joihin voit tutustua: https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut

HUOM! ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluihin on tehty muutoksia koronavirustilanteen takia, ja erityisesti talouden hallintaan liittyvissä tarpeissa yritykset saavat nyt apua matalalla kynnyksellä. Analyysi- ja Konsultointipalvelujen tukitasoa on myös korotettu: normaalihinta on 300 € + alv 24 % per konsultointipäivä. Nyt yrityksesi maksuosuus on enää 30 euroa + alv 24 % per konsultointipäivä.

Aikoja on varattavana keskiviikkoisin (vuoroviikoin aamupäivälle ja iltapäivälle, pois lukien 14.10.2020).

Katso ja varaa aika: näet keskiviikot aamupäivien ajoilla tästä ja iltapäivien ajoilla tästä.

Lisää uutisia

Startup Checklist – uusi palvelu ideavaiheen startupeille

Onko sinulla kasvupotentiaalin omaava liikeidea? Mietitkö startupin perustamista? Startup Checklist -palvelu tarjoaa sinulle kokeneen startup-mentorin maksutta käyttöösi. Mistä on kyse? Startup Checklist on palvelu ideavaiheen startupeille. Pääset keskustelemaan...

Työpaikkailmoitus: Etsimme Senior Business Advisoreita

Meillä on rekry käynnissä ! Etsimme rautaisia liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia palvelemaan uuden NewCo Acceleratorin asiakkaita. Senior Business Advisorien tehtäviin kuuluvat mm. startupien neuvonta ja valmennus, yhteistyö kotimaisten ja kansainvälisten...

Dealroom kokoaa yhteen pääkaupunkiseudun startupit ja sijoittajat

Helsingin kaupunki on liittynyt kansainväliseen startup-ekosysteemipalveluun. Dealroom-palvelun tavoitteena on tuoda uudella tavalla yhteen muun muassa pääkaupunkiseudun startupit, sijoittajat, hautomot ja kiihdyttämöt, korkeakoulut ja yliopistot sekä...

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!