Boost Up -palvelu jatkuu syksyllä etäyhteyksin Teamsissa

elo 31, 2020

Boost Up -palvelu on tarkoitettu vähintään vuoden toimineille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen.

Palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta, joista kokeneen konsultin/asiantuntijan kanssa räätälöidään yhdessä yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvat kehittämistoimenpiteet.

Ensimmäinen vaihe on Boost Up -klinikka. Se on maksuton, henkilökohtainen, noin 1 tunnin kestävä sparrauskeskustelu sertifioidun konsultin kanssa ja pidetään etäyhteyksin toistaiseksi. Yrittäjä päättää sitten mahdollisesta kehittämistyön jatkamisesta. Toisessa vaiheessa ovat ELY-keskuksen tarjoamia ja tukemia konsultointipalveluita, joihin voit tutustua: https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut

HUOM! ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluihin on tehty muutoksia koronavirustilanteen takia, ja erityisesti talouden hallintaan liittyvissä tarpeissa yritykset saavat nyt apua matalalla kynnyksellä. Analyysi- ja Konsultointipalvelujen tukitasoa on myös korotettu: normaalihinta on 300 € + alv 24 % per konsultointipäivä. Nyt yrityksesi maksuosuus on enää 30 euroa + alv 24 % per konsultointipäivä.

Katso ajankohdat ja varaa aika tästä.

Lisää uutisia

Hyvää joulua!

Business Helsinki toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!