Boost Up -palvelu jatkuu syksyllä etäyhteyksin Teamsissa

elo 31, 2020

Boost Up -palvelu on tarkoitettu vähintään vuoden toimineille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen.

Palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta, joista kokeneen konsultin/asiantuntijan kanssa räätälöidään yhdessä yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvat kehittämistoimenpiteet.

Ensimmäinen vaihe on Boost Up -klinikka. Se on maksuton, henkilökohtainen, noin 1 tunnin kestävä sparrauskeskustelu sertifioidun konsultin kanssa ja pidetään etäyhteyksin toistaiseksi. Yrittäjä päättää sitten mahdollisesta kehittämistyön jatkamisesta. Toisessa vaiheessa ovat ELY-keskuksen tarjoamia ja tukemia konsultointipalveluita, joihin voit tutustua: https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut

HUOM! ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluihin on tehty muutoksia koronavirustilanteen takia, ja erityisesti talouden hallintaan liittyvissä tarpeissa yritykset saavat nyt apua matalalla kynnyksellä. Analyysi- ja Konsultointipalvelujen tukitasoa on myös korotettu: normaalihinta on 300 € + alv 24 % per konsultointipäivä. Nyt yrityksesi maksuosuus on enää 30 euroa + alv 24 % per konsultointipäivä.

Katso ajankohdat ja varaa aika tästä.

Lisää uutisia

Ilmoittaudu Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutukseen

Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutus käynnistyy 5.10.2021. Koulutuksen kuluessa laitat yrityksesi digimarkkinoinnin kuntoon. Kolmen koulutuspäivän lisäksi ohjelmaan kuuluu itsenäistä työskentelyä, ohjausta sekä verkkotyöpajat, joissa voit ohjatusti...

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!