Dealroom kokoaa yhteen pääkaupunkiseudun startupit ja sijoittajat

syys 14, 2020

Helsingin kaupunki on liittynyt kansainväliseen startup-ekosysteemipalveluun. Dealroom-palvelun tavoitteena on tuoda uudella tavalla yhteen muun muassa pääkaupunkiseudun startupit, sijoittajat, hautomot ja kiihdyttämöt, korkeakoulut ja yliopistot sekä sijoituskierrokset. Palvelun tuottaa hollantilainen startup-yritys Dealroom.co yhteistyössä NewCo Helsingin kanssa.

Dealroomin jatkuvasti päivittyvä tietokanta tarjoaa kattavan näkymän pääkaupunkiseudun startup-ekosysteemiin. Palvelussa on tällä hetkellä listattuna yli 2000 startup-yritystä ja muuta toimijaa. Uusimpia palvelussa listattuja rahoituskierroksia ovat tehneet muun muassa Solar Foods, Choicely, Supermetrics, Quuppa, Varjo, HMD Global, Swappie ja Wolt.

Datalla on voimaa ja Dealroom-näkyvyys voi auttaa startup-yrityksiä ja muita toimijoita monella tavalla luomaan kasvun edellytyksiä. Yritykset, joiden tietoja ei löydy Dealroomista ennestään, voivat halutessaan itse liittyä palveluun, joka on maksuton ja kaikkien vapaasti käytettävissä.

”Avasimme palvelun kesällä ja se kehittyy yhdessä ekosysteemin kanssa. Avoin, ajantasainen ja riittävän kattava tieto elinvoimaisesta startup-ekosysteemistämme auttaa sekä paikallisia että kansainvälisiä tahoja löytämään mahdollisuuksia Helsingin seudulla”, iloitsee NewCo Helsingin yksikön päällikkö Tommo Koivusalo.

Helsingin Dealroom-palvelu yhdistää lähes 20 startup-ekosysteemin tiedot ympäri Eurooppaa. Jatkossa tämä helpottaa yhteistyötä ja vertailua eri ekosysteemien kesken. Lisäksi palvelu kokoaa yhteen myös eurooppalaisen startup-kentän uutisia.

Helsinki haluaa helpottaa kaikin tavoin koronaepidemian startup-ekosysteemille aiheuttamaa iskua

Startup-ekosysteemillä on Helsingille suuri merkitys, ja etenkin koronaepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten jälkeen on tärkeää, että kaupunki tekee kaiken voitavansa startupien hyväksi. Dealroom-verkostoon liittyminen on osa kaupungin ja NewCo Helsingin pääkaupunkiseudun startup-ekosysteemin elvytystä. Toinen tärkeä osa on Helsingin avaus perustaa uusi NewCo Accelerator hautomo- ja kiihdytyspalvelu startup-yrityksille.

NewCo Acceleratorin pääkohderyhmänä on startup-yritykset, jotka etsivät ulkoista rahoitusta, mutta eivät koronaviruksen aiheuttaman talouskriisin vuoksi löydä sopivaa palveluntarjoajaa. Ohjelman kautta voidaan tarjota muun muassa neuvontaa merkittävälle joukolle alkuvaiheen startup-yrityksiä, joilla ei vielä ole kasvuvalmiutta. Palvelussa tuetaan Helsingissä sijaitsevia tiimejä sekä mahdollistetaan myös ulkomaisten tiimien sijoittumista Helsinkiin. Lue lisää tästä uutisesta.

Lisätietoja:

Tutustu Helsingin Dealroom-tietokantaan tästä linkistä.

 

Lisää uutisia

Ilmoittaudu Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutukseen

Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutus käynnistyy 5.10.2021. Koulutuksen kuluessa laitat yrityksesi digimarkkinoinnin kuntoon. Kolmen koulutuspäivän lisäksi ohjelmaan kuuluu itsenäistä työskentelyä, ohjausta sekä verkkotyöpajat, joissa voit ohjatusti...

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!