Health Incubator Helsingin haku on auki helmikuussa

helmi 1, 2021

Health Incubator Helsinki, Suomen ensimmäinen pitkäkestoinen yrityskehitysympäristö tutkimukseen perustuville terveydenhuoltoalan startup-yrityksille, on avoinna uusille hakemuksille 1.–28.2.2021. Toukokuussa 2021 alkavaan ohjelmaan valitaan noin 12 tiimiä.

Yritystä aloittaessa kannattaa hakeutua osaavan tuen ääreen. Terveyden alalla pääkaupunkiseudulla on paljon tarjottavaa: maailmanluokan terveydenhuoltojärjestelmään yhdistetty ekosysteemi, johon kuuluvat tutkimusyliopistot, sairaalat ja laitokset sekä vilkas startup-yhteisö.

Health Incubator Helsinki on kattava yrityshautomo-ohjelma terveydenhuoltoalalla toimiville tutkimuspohjaisille, alkuvaiheen tiimeille ja startup-yrityksille. Helsingin kaupungin, Helsingin yliopiston käynnistämä, Health Capital Helsingin kanssa yhteistyössä toteutettava yrityshautomo aloitti toimintansa vuonna 2020. Ensimmäiset 12 lupaavaa startupia aloittivat ohjelmassa viime syksynä.

Hae mukaan aktiiviseen terveysyhteisöön 28.2. mennessä

Health Incubator Helsinki ottaa nyt vastaan hakemuksia seuraavaan toukokuussa 2021 alkavaan ohjelmaan. Hakuaika alkaa 1. helmikuuta ja päättyy 28. helmikuuta 2021.

Hakuajan jälkeen hakemusten joukosta valitut ehdokkaat kutsutaan haastatteluihin maaliskuussa 2021. Noin 12 tiimiä hyväksytään ohjelmaan.

Jos sinulla on terveystoimialaan liittyvä liikeidea, Health Incubator Helsinki voi olla sinulle oikea paikka. Suurin osa hautomon tukemista yrityksistä on tutkimuspohjaisia.

Hautomo tarjoaa valituille startup-yrityksille menestykseen tarvittavan infrastruktuurin ja neuvoja. Tiimit saavat pitkäaikaista (enintään kolme vuotta) tukea, mukaan lukien räätälöityä mentorointia ja neuvontaa, arvokkaita verkostoitumismahdollisuuksia sijoittajien, terveysalan asiantuntijoiden, innovatiivisten yrittäjien ja asiantuntijaneuvojien kanssa sekä toimisto- ja yhteistyötilat. Lukuun ottamatta pientä toimistotilamaksua, yrityshautomopalvelut ovat osallistujille ilmaisia. Yrityshautomo ei ota omaa pääomaa yhtiöistä.

Lue lisää Health Incubator Helsingistä ja hae 28. helmikuuta mennessä (englanniksi).

Lue lisää Health Incubator Helsingissä jo mukana olevista startupeista (englanniksi).

Seuraa Health Incubator Helsinkiä LinkedInissä.

Yhteystiedot:
Christian Lardot, Incubator Leader, puh. 040 195 2639, christian.lardot@hel.fi

Lisää uutisia

Hyvää joulua!

Business Helsinki toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!