Helsinki Startup Day 2019 – merkitse kalenteriisi

1.4.2019

NewCo Helsinki järjestää toisena peräkkäisenä vuotena Helsinki Startup Day:nTapahtuma pidetään 4. kesäkuuta Helsingin kaupungintalolla.

Ohjelmassa on mm. vaikuttajien puheita, startup-pitchejä, paneelikeskusteluja, työpajoja ja koordinoitua verkostoitumista applikaation avulla. Viime kerralla maksuton tapahtuma houkutteli paikalle noin tuhat startup-vaikuttajaa.

Tämän vuoden teemana on New Nordics (Pohjoismaat ja Baltia), joka nostaa alueen yhteistyön merkityksen ja esittelee Helsingin vahvuuksia startupien, sekä teknologia-alojen keskipisteenä. Tapahtuma kokoaa yhteen ekosysteemivaikuttajat yhden dynaamisen päivän ajaksi. Tapahtumassa on esillä erityisesti terveysteknologia ja peliala. Tämän vuoden kohderyhminä ovat scaleup-yritykset, VC:t ja muut sijoittajat, kuten myös startupit ja ekosysteemitoimijat.

Tähän mennessä vahvistettuja yhteistyökumppaneita ovat A GridHealth Capital HelsinkiHelsinki Games FactoryIGDA FinlandNeogamesTerkko Health HubUpgraded sekä muita toimijoita New Nordics -alueelta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan.