Helsinki Startup Day 2019 – loista muiden tähtien kanssa

26.4.2019

NewCo Helsinki järjestää toisena peräkkäisenä vuotena Helsinki Startup Day:nTapahtuma pidetään 4. kesäkuuta 2019 Helsingin kaupungintalolla.

Ohjelmassa on mm. vaikuttajien puheita, startup-pitchejä, paneelikeskusteluja, työpajoja ja koordinoitua verkostoitumista applikaation avulla. Viime kerralla maksuton tapahtuma houkutteli paikalle noin tuhat startup-vaikuttajaa.

Tämän vuoden teemana on New Nordics (Pohjoismaat ja Baltia), joka nostaa alueen yhteistyön merkityksen ja esittelee Helsingin vahvuuksia startupien, sekä teknologia-alojen keskipisteenä. Tapahtuma kokoaa yhteen ekosysteemivaikuttajat yhden dynaamisen päivän ajaksi. Tapahtumassa on esillä erityisesti terveysteknologia ja peliala. Tämän vuoden kohderyhminä ovat scaleup-yritykset, VC:t ja muut sijoittajat, kuten myös startupit ja ekosysteemitoimijat.

Tilaisuudessa käytetään Brella matchmaking -applikaatiota maksimaalisen hyödyn saamiseksi tilaisuudesta. Saat Brella-koodin lähempänä tapahtumaa.

Tilaisuus on ilmainen ja englanninkielinen.

Agenda & aikataulu

9:00 Avaussanat Helsingin kaupungilta.

9:15-12:00 Tapaa maailman onnellisin ekosysteemi ja ystäviä New Nordicsista!

12:00-13:30 Hungry fo Being Well? Tutustumme lähemmin terveysteknologiaan ja toimiviinelintarvikemarkkinoihin. Yhteistyössä Terkko Health Hub, Upgraded, A Grid Health ja Health Capital Helsinki.

13:30-15:30 Level Up! Pelialan menestystarinoita nykypäivästä ja tulevaisuudesta. Yhteistyössä Neogames, IGDA Finland ja Helsinki Games Factory

15:30-16:00 Helsingin ekosysteemin Startup Hero Award -palkinnon jako.

Workshopit:

Workshopit on tarkoitettu yrityksille ja sijoittajille. Paikkoja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti!

13:00-13:45 IGDA FInland: Miten ja miksi investoida peliyhtiöihin

14:00-14:45 Upgraded: Miten lähestyä eri terveysalan sidosryhmiä

Lisää workshoppeja julkistetaan lähempänä tapahtumaa. Yritykset ja investoijat voivat ilmoittautua workshoppeihin Helsinki Startup Day:n ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan.