Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

maalis 8, 2021

Kokosimme kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi listauksen, josta voit lukea naisyrittäjien tarinoita yrittäjyydestä.


3 tärkeintä luovan alan yrittäjälle: sinnikkyys, sinnikkyys ja sinnikkyys

Ellei Minna Dufton olisi hankkinut monipuolista osaamista, kansainvälisiä kontakteja ja jaksanut sitkeästi hakea rahoitusta, ei dokumenttielokuva jättiaallon surffaajasta olisi syntynyt. Lue Minnan yrittäjätarina.


Personal Shopper pistää pukeutumispulmat pakettiin


Kun aika ei riitä vaateostoksilla käymiseen tai vaatekaappi kaipaa päivitystä, Personal Shopper Ulla Hirvas tulee apuun. Hirvas loi itselleen unelmatyön pukeutumispulmien ratkomisesta. Lue Ullan yrittäjätarina.


Hyvinvointiyrittäjä yhdisti harrastuksen ja työn


Keväällä yrityksen perustanut Linda Kokkila auttaa ihmisiä voimaan paremmin. NewCo Helsingin palvelut antoivat hyvän pohjan yrittäjyyteen. Nyt omat verkostot ja suunnitelmallinen tekeminen kannattelevat eteenpäin. Lue Lindan yrittäjätarina.


Yrittäjien kekseliäisyys kannatteli koronakevään yli

Koronaepidemia sai valokuvaaja Nelli Kivisen ja kotimaisista marjoista tehtyihin välipaloihin erikoistuneen Bär Barin yrittäjän Jasmiina Vilpposen kehittämään vauhdilla uudenlaisia tuotteita ja palveluita. Lue Nellin ja Jasmiinan yrittäjätarinat.

Lisää uutisia

Kasarmitorin kesän ravintolahaku on auki

Kasarmitorin kesän ravintolahaku on nyt auki. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut hakemaan mukaan osaksi Kasarmitorin terassikokonaisuutta, toimithan nopeasti -  hakuaika päättyy tiistaina 20. huhtikuuta. Viime kesänä suuren suosion saanut Senaatintorin terassikokeilu...

Tietoisku kustannustuesta tarjoaa vastauksia kysymyksiin

Suomen Yrittäjät, Työ- ja elinkeinoministeriö ja Valtiokonttori järjestävät 14.4.2021 klo 14-15 kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuki III:sta, joka on tällä hetkellä valmistelussa ja jonka haku avautuu huhtikuun loppuun mennessä....

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!