Ilmoittaudu elokuun Yritys- ja starttirahainfoon

elo 2, 2021

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla maksuttomaan Yritys- ja starttirahainfoon! Elokuun info järjestetään etänä Teamsissä 18.8. klo 13-14:30.

Infossa saat perustietoa yrittäjyydestä ja starttirahan hakemisesta, mikä on hyödyllistä kaikille yrittäjäksi aikoville.

Tiedätkö jo mikä yrittäjyyden muoto sinua kiinnostaa? Mitä eroa on esim. kevytyrittäjällä, tai toimia yrittäjänä toiminimellä tai osakeyhtiössä?

Mikä muuttuu kun ryhdyt yrittäjäksi? Mitä lupia, vakuutuksia tulet ehkä tarvitsemaan? Entä miten menee verotus ja arvonlisävero (ALV)?

Miksi kannattaa ensin tehdä liiketoimintasuunnitelma (LTS)? Ja mistä aloittaa kun perustaa yrityksen? Mitä muuta pitäisi aloittamisessa ottaa huomioon ja missä järjestyksessä kaikki tehdä?

Ilmoittaudu Yritys- ja starttirahainfoon tästä.

Mitä infon jälkeen?

Infon jälkeen voit varata ajan NewCo Helsingin maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pääset keskustelemaan tarkemmin liikeideastasi ja liiketoiminnan aloittamisesta. Yritysneuvonta onnistuu yritysneuvojan kanssa aina parhaiten kun olet ensin osallistunut yritys- ja starttirahainfoon.

Lisää uutisia

Hyvää joulua!

NewCo Helsinki toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!