Kasarmitorin kesän ravintolahaku on auki

huhti 7, 2021

Kasarmitorin kesän ravintolahaku on nyt auki. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut hakemaan mukaan osaksi Kasarmitorin terassikokonaisuutta, toimithan nopeasti –  hakuaika päättyy tiistaina 20. huhtikuuta.

Viime kesänä suuren suosion saanut Senaatintorin terassikokeilu saa tulevana kesänä jatkoa, mutta uudessa paikassa: Terassialuetta suunnitellaan nyt Kasarmitorille. Mikäli koronatilanne sallii, Kasarmitorille katetaan kesällä helsinkiläisen ruokakulttuurin mielenkiintoisimmat tuulet lisämausteinaan ripaus taidetta ja merellisen Helsingin tunnelmaa.

Tavoitteena on avata terassi yleisölle 12. kesäkuuta ja olla auki joka päivä 15. elokuuta asti. Terassialueen alustavat aukioloajat ovat kello 9-23 (tarkentuu myöhemmin). Jokainen ravintoloitsija voi päättää aukioloajat oman konseptinsa mukaan. Haemme mukaan sekä ravintoloita, että kahviloita, edellytämme kuitenkin, että jokainen toimija myy sekä ruokaa että juomaa.

Asiakaspaikkoja alueelle tulee noin 560 kpl. Kyseessä on keskusta-alueen terassien laajennus, joten mukaan valitaan ravintolatoimijoita Helsingin keskustan alueelta. Mukaan valitaan yhteensä 12 ravintola-alan toimijaa (kiinteät myyntipisteet). Lisäksi alueelle tulee myös muutamia pop up-paikkoja (omat liikkuvat myyntipisteet), joita kannattaa myös tiedustella.

Haku on auki 6.4.-20.4.2021. Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Hinnat:
Myyntipiste (12 kpl): leveys n. 5,0 m, syvyys n. 2,0 m. Kaksi myyntitiskiä.
Myyntipisteen vuokra: 2 500 € /kk (alv 0% ) + 12% liikevaihdosta.

Lukittavan myyntipisteen vuokraan sisältyy sähkö, myyntipisteen valo, vesipisteen käyttöoikeus, jätehuolto, terassialueen henkilökunta (blokkaus, pöytien siistiminen, lasien tiskaus), järjestyksenvalvonta, markkinointi ja viestintä osana kokonaisuutta, sosiaalitilat, kassajärjestelmä.

Jokainen toimija sisustaa ja kalustaa myyntipisteen sisältä haluamallaan tavalla. Myyntipisteen ulkopuolinen kalustus ja siihen liittyvät muut rajoitukset määritellään sopimusta tehtäessä.

Lasien osalta ravintoloiden tulee sitoutua käyttämään terassin yhteistä astiavuokrauspalvelua. Muiden tarjoiluastioiden tulee olla biohajoavia.

HUOM!

Noudatamme tarkasti maan hallituksen koronalinjauksia ja hankkeen koko suunnittelu perustuu niihin. Eri lupaviranomaisten päätökset ja myös koronatilanteen muutokset voivat vielä siis vaikuttaa koko hankkeen toteutumiseen. Pidätämmekin oikeudet kaikkiin mahdollisiin muutoksiin hankkeen toteutukseen ja aikatauluihin liittyen. Tilanteen muuttuessa hyvitämme käyttämättä jääneen ajan vuokrat.

Valintakriteerit

Painotamme valinnoissa kokonaisuuden monipuolisuutta, mielenkiintoisia konsepteja sekä laatua. Toivomme, että alueelta löytyy tarjontaa aamupalasta lounaaseen sekä after workeista iltanaposteluun. Haluamme tarjota kävijöille tasokkaan kattauksen makuelämyksiä helsinkiläisten ravintoloiden parhaista paloista. Valitsemme mukaan ravintolatoimijoita Helsingin keskustan alueelta.

Tasapuolisuuden vuoksi Kasarmitorin kesäterassille ei valita mukaan viime vuonna Senaatintorin kesäterassilla mukana olleita ravintoloita tai kahviloita.

Hakuohjeet

Vastaathan ystävällisesti kaikkiin alla oleviin kysymyksiin ja lähetät vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen
info @ torikorttelit.fi otsikolla “Kasarmitorin kesän ravintolahaku” 20.huhtikuuta mennessä.

  • Ravintolan / Yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • Yhteyshenkilö
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Nettisivu, Facebook tai Instagram -sivu
  • Lyhyt kuvaus konseptista
  • Esimerkki torilla tarjottavasta menusta
  • Haetko anniskelulupaa
  • Ravintolamme olisi pääsääntöisesti auki (kellonajat)

Lisätiedot:

Eija Malin, eija.malin @ torikorttelit.fi puh. 044 200 96 16
Sarita Kinnunen, sarita.kinnunen @ torikorttelit.fi, puh. 046 922 2244.

Lisää uutisia

Hyvää joulua!

Business Helsinki toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!