Kiitokset Beijing-Helsinki Science & Technology Startup Forum 2018 -tapahtumaan osallistumisesta

23.2.2018

Kiitokset kaikille  Beijing-Helsinki Science & Technology Startup Forum 2018 –tapahtumaan osallistumisesta 7.-9. helmikuuta!

Meillä oli hauskaa tapahtuman kolmen päivän aikana ja kuulimme, että osallistujat tapasivat monia kiinnostavia ihmisiä mukaan lukien sijoittajia, asiakkaita ja potentiaalisia kumppaneita. Foorumissa oli jopa enemmän osallistujia kuin odotimmekaan!

18 yritystä osallistui pitching kilpailuun, kuusi yritystä jokaisessa kategoriassa. SupermetricsBroadBit Batteries ja Beijing Sanrong Technology olivat voittajia pitching-kilpailussa. He saavat pääsyn Sino Track kiihdytysohjelmaan keväällä 2018, mukaan lukien Sino Track leirille Pekingissä maaliskuussa. He saavat myös apurahan NewCo Helsingiltä, ja Beijing Science and Technology Commissionilta, 2500€ kummaltakin.

Tapahtuman järjestäjät olivat NewCo Helsinki, Helsinki Business Hub, Beijing Municipal Science & Technology Commission, Beijing Association for International Science & Technology Cooperation ja COMB+ -yrittäjyyspalvelualusta.

Yhteistyökumppanit foorumissa olivat China Council for the Promotion of International Trade Beijing Sub-Council ja Chinese Association of Science and Technology in Finland.

Yhteistyö ja verkostoituminen kuuluivat pääteemoihimme foorumissa ja olemme iloisia kuullessamme, että monet yritykset lähtivät foorumista uusien oivallusten ja kontaktien kanssa sekä loivat yhteisiä suunnitelmia tulevaisuudelle. Pysy kuulolla uusista tulevista NewCo Helsingin tapahtumista! Löydät kaikki tulevat tapahtumamme täältä.

#HelsinkiBeijing