NewCo Accelerator pitching-kilpailun voittaja on…

kesä 2, 2021

Arctic15 2021 -tapahtuman NewCo Accelerator pitching-kilpailun voittaja on UP Catalyst! Toiseksi sijoittui FanSifter ja kolmanneksi Kausal. Lämpimät onnittelut voittajille ja suuret kiitokset kaikille upeille kilpailijoille hienoista pitchauksista!

UP Catalyst OÜ tuottaa kestäviä hiilinanomateriaaleja ja katalyyttejä uusilla menetelmillä. Tällä hetkellä hiilimateriaalit ovat kalliita ja niillä on merkittävä kielteinen vaikutus ympäristöön; ne joko louhitaan fossiilisista lähteistä tai syntetisoidaan myrkyllisissä prosesseissa raakaöljystä. Heidän mullistavat tuotantoprosessinsa perustuvat CO2-elektrolyysiin ja biomassan pyrolyysiin. Se kierrättää jätemateriaaleja, kuten haketta, mustalipeää, lietettä ja CO2:ta.

UP Catalystin tuotteet ovat laadultaan, ominaisuuksiltaan ja kilpailukykyisiltä hinnoiltaan ylivertaisia verrattuna muihin hiilinanomateriaaleihin. Näitä materiaaleja käytetään monilla teollisuudenaloilla kuten akkuissa, polttokennoissa ja vedensuodattimissa.

Kilpailu keskittyi alkuvaiheen startup-yrityksiin. Kilpailussa startupeja arvioi kansainvälisistä sijoittajista ja asiantuntijoista koostunut tuomaristo. Kilpailussa oli kolme vaihetta, hakuaika, julkinen Top30-äänestys ja 15 startupin finaali online-tapahtumassa.

Katso alta voittajan pitchaus julkisella Top30-äänestyskierroksella englanniksi YouTubesta.

Kuva: Arctic15

Lisää uutisia

Hyvää joulua!

Business Helsinki toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!