NewCo Accelerator pitching-kilpailun voittaja on…

kesä 2, 2021

Arctic15 2021 -tapahtuman NewCo Accelerator pitching-kilpailun voittaja on UP Catalyst! Toiseksi sijoittui FanSifter ja kolmanneksi Kausal. Lämpimät onnittelut voittajille ja suuret kiitokset kaikille upeille kilpailijoille hienoista pitchauksista!

UP Catalyst OÜ tuottaa kestäviä hiilinanomateriaaleja ja katalyyttejä uusilla menetelmillä. Tällä hetkellä hiilimateriaalit ovat kalliita ja niillä on merkittävä kielteinen vaikutus ympäristöön; ne joko louhitaan fossiilisista lähteistä tai syntetisoidaan myrkyllisissä prosesseissa raakaöljystä. Heidän mullistavat tuotantoprosessinsa perustuvat CO2-elektrolyysiin ja biomassan pyrolyysiin. Se kierrättää jätemateriaaleja, kuten haketta, mustalipeää, lietettä ja CO2:ta.

UP Catalystin tuotteet ovat laadultaan, ominaisuuksiltaan ja kilpailukykyisiltä hinnoiltaan ylivertaisia verrattuna muihin hiilinanomateriaaleihin. Näitä materiaaleja käytetään monilla teollisuudenaloilla kuten akkuissa, polttokennoissa ja vedensuodattimissa.

Kilpailu keskittyi alkuvaiheen startup-yrityksiin. Kilpailussa startupeja arvioi kansainvälisistä sijoittajista ja asiantuntijoista koostunut tuomaristo. Kilpailussa oli kolme vaihetta, hakuaika, julkinen Top30-äänestys ja 15 startupin finaali online-tapahtumassa.

Katso alta voittajan pitchaus julkisella Top30-äänestyskierroksella englanniksi YouTubesta.

Kuva: Arctic15

Lisää uutisia

Ilmoittaudu Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutukseen

Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutus käynnistyy 5.10.2021. Koulutuksen kuluessa laitat yrityksesi digimarkkinoinnin kuntoon. Kolmen koulutuspäivän lisäksi ohjelmaan kuuluu itsenäistä työskentelyä, ohjausta sekä verkkotyöpajat, joissa voit ohjatusti...

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!