Osallistu ja vaikuta Helsingin yritysympäristön kehitystyöhön

maalis 16, 2021

Tervetuloa! Kutsumme sinut avoimeen keskusteluun kanssamme siitä, miten yritykset, yrittäjät ja kaupunki voivat yhdessä luoda kestävää kasvua ja hyvinvointia tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu avoimiin tilaisuuksiin ja tule kehittämään Helsingistä maailman toimivinta yritysympäristöä.

To 25.3. Kasvuhakuinen Helsinki – Inspiroivia avauksia ja provosoivia näkemyksiä yritysten ja kaupungin yhteispelistä. Yhteistä pohdintaa ja ideoiden jalostamista päätöksenteon tueksi.

Pe 26.3. Yrittäjyyden Helsinki – Tositarinoita ja näkemyksiä yritysten ja kaupungin yhteispelistä. Yrittäjyysnäkökulman jakamista ja uusien toimintamallien kehittelemistä päätöksenteon tueksi.

Ma 29.3. City with HEL of an Impact! – Experts insights and visionary co-creation to support the future development of Helsinki.

Sinun ajatteluasi tarvitaan! Tule mukaan yhteen tai kaikkiin kolmeen online-tapahtumaan, ilmoittaudu Accelerate Helsinki -tapahtumiin tästä.

Lisää uutisia

Ilmoittaudu elokuun Yritys- ja starttirahainfoon

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita osallistumalla maksuttomaan Yritys- ja starttirahainfoon! Elokuun info järjestetään etänä Teamsissä 18.8. klo 13-14:30. Infossa saat perustietoa yrittäjyydestä ja starttirahan hakemisesta, mikä on hyödyllistä kaikille...

Helsingin startup-ekosysteemin arvo kolminkertaistui kuudessa vuodessa

Helsingin seutu on kokoaan suurempi alue startup-ekosysteemien vertailussa. Helsingin startup-ekosysteemin arvo on kolminkertaistunut vuodesta 2015, ja startup-yritysten yhteenlaskettu arvo ylittää 25 miljardia euroa. Asia selviää tuoreesta Helsingin kaupungin uuden...

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!