Osallistu ja vaikuta Helsingin yritysympäristön kehitystyöhön

maalis 16, 2021

Tervetuloa! Kutsumme sinut avoimeen keskusteluun kanssamme siitä, miten yritykset, yrittäjät ja kaupunki voivat yhdessä luoda kestävää kasvua ja hyvinvointia tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu avoimiin tilaisuuksiin ja tule kehittämään Helsingistä maailman toimivinta yritysympäristöä.

To 25.3. Kasvuhakuinen Helsinki – Inspiroivia avauksia ja provosoivia näkemyksiä yritysten ja kaupungin yhteispelistä. Yhteistä pohdintaa ja ideoiden jalostamista päätöksenteon tueksi.

Pe 26.3. Yrittäjyyden Helsinki – Tositarinoita ja näkemyksiä yritysten ja kaupungin yhteispelistä. Yrittäjyysnäkökulman jakamista ja uusien toimintamallien kehittelemistä päätöksenteon tueksi.

Ma 29.3. City with HEL of an Impact! – Experts insights and visionary co-creation to support the future development of Helsinki.

Sinun ajatteluasi tarvitaan! Tule mukaan yhteen tai kaikkiin kolmeen online-tapahtumaan, ilmoittaudu Accelerate Helsinki -tapahtumiin tästä.

Lisää uutisia

Kasarmitorin kesän ravintolahaku on auki

Kasarmitorin kesän ravintolahaku on nyt auki. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut hakemaan mukaan osaksi Kasarmitorin terassikokonaisuutta, toimithan nopeasti -  hakuaika päättyy tiistaina 20. huhtikuuta. Viime kesänä suuren suosion saanut Senaatintorin terassikokeilu...

Tietoisku kustannustuesta tarjoaa vastauksia kysymyksiin

Suomen Yrittäjät, Työ- ja elinkeinoministeriö ja Valtiokonttori järjestävät 14.4.2021 klo 14-15 kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuki III:sta, joka on tällä hetkellä valmistelussa ja jonka haku avautuu huhtikuun loppuun mennessä....

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!