Tukea startupeille ja uutta potkua etätyöhön Helsingin ja Slushin yhteiskampanjalla

loka 27, 2020

Viimeisen vuoden aikana etätyöstä on tullut yhä useammalle arkipäivää – niin myös startup-yrityksille. Etätyöajasta ammentaa myös Helsingin ja Slushin juuri lanseeraama yhteiskampanja, joka nostaa esiin kaupungin palvelutarjontaa startupeille sekä antaa eväitä etätyöajasta selviytymiseen.

The WFH Startup Kit -nimellä kulkeva selviytymispakkaus tarjoaa muun muassa Helsinkiin johdattelevan soittolistan ja vinkkejä etätyöpukeutumiseen. NewCo Helsinki on koonnut kampanjaa varten kattavan listauksen kaupungin startupeille tarjoamista palveluista sekä vinkkejä yritystoiminnan aloittamiseen Helsingissä omalle kampanjasivulleen.

Startup-toiminnan elvyttäminen on erityisen tärkeää koronaepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten jäljiltä ja siksi yhteistyön keskiössä on nyt startup-yrityksille tarjottavat palvelut. Koska fyysistä Slush-tapahtumaa ei tänä vuonna ole, mentorointia, työpajoja, keynote-puheenvuoroja ja tapaamisia sijoittajien kanssa järjestetään virtuaalisessa Node by Slush -startup-yhteisössä. Työpajoja yhteisössä pitävät myös NewCo Helsingin yritysneuvojat. Lisäksi Helsinki tukee sataa helsinkiläistä startup-yritystä kustantamalla heille pääsyn Node by Slush -yhteisöön. Yksi osa Helsingin ja Slushin yhteistyötä on syksyn aikana tehtävä yhteinen tutkimus Helsingin startup-kentän kehityksestä ja hyvinvoinnista.

Kaupunki on tehnyt syksyn aikana useita uusia avauksia startup-ekosysteemin tukemiseksi koronaepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten jäljiltä. Yksi näistä on marraskuussa aloittava NewCo Accelerator -kiihdytyspalvelu, jonka kohderyhmää ovat korkean kasvupotentiaalin startupit, joille rahoittajien ja palveluntarjoajien löytäminen on koronakriisin vuoksi haastavaa. Helsinki myös liittyi syyskuussa kansainväliseen startup-ekosysteemipalvelu Dealroomiin. Palvelun tavoitteena on tuoda uudella tavalla yhteen muun muassa pääkaupunkiseudun startupit, sijoittajat, hautomot ja kiihdyttämöt, korkeakoulut ja yliopistot sekä sijoituskierrokset. Helsingin Dealroom-palvelu yhdistää lähes 20 startup-ekosysteemin tiedot ympäri Eurooppaa, mikä helpottaa yhteistyötä ja vertailua eri ekosysteemien kesken.

Lisää uutisia

Health Incubator Helsinki pidensi hakuaikaa 15.3. asti

Health Incubator Helsinki, Suomen ensimmäinen pitkäkestoinen yrityskehitysympäristö tutkimukseen perustuville terveydenhuoltoalan startup-yrityksille, on jatkanut hakuaikaa 15.3.2021 asti. Toukokuussa 2021 alkavaan ohjelmaan valitaan noin 12 tiimiä. Health Incubator...

Vielä ehdit hakea mukaan Euro Scalers -ohjelmaan

Oletko valmis laajentamaan liiketoimintaasi Euroopan markkinoille? Euro Scalers -ohjelma tukee suomalaisia ​​yrityksiä, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa Eurooppaan. Ohjelman hakuaika päättyy 28.2.2021. Euro Scalers -ohjelma on: 10 viikkoa intensiivistä työtä...

Koronavuosi sai yrittäjyydestä haaveilevat toimimaan

Uusyrityskeskusten kautta perustettiin vuoden 2020 aikana 10 prosenttia vähemmän yrityksiä kuin vuotta aikaisemmin. Suurin pudotus perustamisaktiivisuudessa näkyi heti koronakriisin alettua huhti-kesäkuussa. Tämän jälkeen yrittäjyysinto kasvoi huomattavasti....

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!