Yli 100 startup-tiimiä tähtää kasvuun NewCo Acceleratorin avulla

tammi 28, 2021

Joulukuussa toimintansa aloittanut NewCo Accelerator keräsi ennätysnopeasti yli 100 startup-tiimiä palveluiden ja ohjelmansa pariin.

Kiihdyttämö on suunnattu pääkaupunkiseudun startupeille, jotka tähtäävät kansainväliseen kasvuun ja sen palveluissa ja ohjelmassa keskitytään erityisesti rahoitukseen, tiimin rakentamiseen ja kasvuun.

”Ennakoimme, että acceleraattorimme palvelee jopa lähemmäs 200 tiimiä tänä vuonna, ja olemme positiivisesti yllättyneitä, että ensimmäiset 100 löysivät palvelumme jo toiminnan ensimmäisten viikkojen aikana.

Startup-ekosysteemitoimijana haluamme tukea paikallista startup-ekosysteemiä. Viestimme on, että startupeille on tarjolla pitkäaikaista tukea liiketoiminnan kehittämiseen,” kertoo NewCo Helsingin kasvuyritystiimin päällikkö Timo Helenius.

Ensimmäisen koulutusjakson teemana oli rahoitus

NewCo Accelerator järjestää kuukausittain koulutusjaksoja tiimeilleen. Ensimmäinen koulutusjakso tarjosi tietoa rahoitusreiteistä ja vaihtoehdoista startupin eri kehitysvaiheissa. Kolmipäiväinen koulutus järjestettiin virtuaalisesti kiihdyttämön tiimeille 19.-21.1.2021.

Koulutuksessa kiihdyttämön valmentajat neuvoivat startupeille parhaiden rahoitusvaihtoehtojen määrittämisessä. Koulutuksessa oli myös mukana asiantuntijoita muun muassa Business Finlandilta, Finnveralta, Nordeasta ja FiBANilta.

”Osallistujat kehuivat kattavaa koulutuspakettia ja sen tarjoamia tietoja ja vinkkejä. Koulutuksen pohjalta tiimit tulevat jatkamaan rahoitussuunnitelmiensa rakentamista ja työstämistä valmentajien tukemana,” kertoo NewCo Acceleratorin Community Manager Ola Sundell.

Helmikuun koulutusjaksolla keskitytään tiimin rakentamiseen

Helmikuussa toteutettava koulutusjakso käsittelee tiimin rakentamista. Toimiva tiimi luo perustan menestyvälle yritykselle ja liiketoiminnalle. Diversiteetti on yksi hyvän startup-tiimin ominaisuuksista. Koulutusjakson ajankohdasta ja tarkemmasta sisällöstä ilmoitetaan tiimeille myöhemmin.

NewCo Acceleratorissa on jatkuva haku

Kiihdyttämö toimii keskeytyksettömästi ilman hakuaikoja. Tiimit voivat hakea ja päästä palveluiden ja ohjelman pariin milloin tahansa.

Lue lisää ja hae mukaan NewCo Acceleratorin ohjelmaan!

Lisää uutisia

Ilmoittaudu Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutukseen

Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutus käynnistyy 5.10.2021. Koulutuksen kuluessa laitat yrityksesi digimarkkinoinnin kuntoon. Kolmen koulutuspäivän lisäksi ohjelmaan kuuluu itsenäistä työskentelyä, ohjausta sekä verkkotyöpajat, joissa voit ohjatusti...

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!