Yritystä Stadiin valloittaa toukokuussa – olemme tavattavissa Yritystreffeillä 

touko 4, 2021

Tänä keväänä Helsingin Yrittäjien vuosittainen päätapahtuma Yritystä Stadiin järjestetään 25.5.2021 ja virtuaalisen lavan täyttävät omien alojensa tähdet.

Tapahtumassa suunnataan katse kohti tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Luvassa on sykähdyttäviä tarinoita yrittäjyydestä ja selviytymisestä, tiukkaa hyötytietoa sekä ravistelevia ajatuksia. Virtuaalilavalla Petra Gargano, Perttu Pölönen, Ulrika Björkstam ja Maarit Lassander. Tapahtuman juontaa Ronja Salmi.

Tapahtuma on perinteiseen tapaan maksuton kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille ja päivä huipentuu Yritystreffeille, joihin osallistujilla on mahdollisuus varata etukäteen tapaamisia muiden kiinnostavien yrittäjien ja tahojen kanssa. Varaa paikkasi Yritystä Stadiin -tapahtumasta ja Yritystreffeiltä osoitteessa www.yritystastadiin.fi.

NewCo Helsingin yritysneuvojat ja Helsingin kaupungin yritysluotsit ovat tavattavissa Yritystreffeillä.

Helsingin kaupunki tarjoaa maksuttomia palveluita aloittaville ja toimiville yrityksille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos harkitset yritystoiminnan käynnistämistä, haluat kehittää omaa osaamistasi tai liiketoimintaasi, palkata työvoimaa, tarvitset apua lupa-asioissa tai olet kiinnostunut kehittämään oman alueesi yrittäjäverkostoa.  Autamme sinua löytämään Helsingin kaupungin tarjoamat yrityspalvelut juuri sinun tarpeeseesi. Varaa tapahtuman Yritystreffeille treffiaika yritysneuvojalle tai yritysluotsille tästä.

Yritystreffeillä tavattavissa ovat yritysneuvoja Valdar Liive sekä yritysluotsi Heidi Lihr. Voit tutustua Helsingin kaupungin yrityspalveluihin Yritysten Helsinki -sivulla.

Yritystä Stadiin -tapahtuma pähkinänkuoressa

  • Aika: 25.5.2021 klo 10.00–12.30, Yritystreffit klo 15.00 alkaen
  • Paikka: virtuaalitapahtuma
  • Hinta: maksuton
  • Kenelle: yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille
  • Ilmoittautuminen: www.yritystastadiin.fi

Kuva: Yritystä Stadiin / Helsingin Yrittäjät

Lisää uutisia

Ilmoittaudu Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutukseen

Stadin AO:n Onnistu digimarkkinoinnissa -koulutus käynnistyy 5.10.2021. Koulutuksen kuluessa laitat yrityksesi digimarkkinoinnin kuntoon. Kolmen koulutuspäivän lisäksi ohjelmaan kuuluu itsenäistä työskentelyä, ohjausta sekä verkkotyöpajat, joissa voit ohjatusti...

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!