Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa valttikortteja yrittäjyyteen

loka 26, 2020

Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuma kokoaa yrittäjät yhteen 28.10.2020 kuuntelemaan alansa huippuja ja inspiroivia puheenvuoroja. Valovoimaisina esiintyjinä muun muassa tähtitanssija Minna Tervamäki, Röyhkeyskoulun Jenni Janakka, seikkailijavalokuvaaja Jere Hietala, mentalisti Jenni Sofia ja talouskouluttaja Toivo Koski. Nyt on lupa viihtyä – siitä pitävät huolen juontajaduo taikuri Joni Pakanen ja ääniakrobaatti Rudi Rok. Elämyksellisen päivän kruunaa Yritystreffit, jonne odotetaan satoja yrittäjiä verkostoitumaan verkossa. Varaa paikkasi maksuttomasta Yritystä Stadiin -tapahtumasta ja Yritystreffeiltä: www.yritystastadiin.fi

Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät ja Vahva yrittäjyys ESR-hanke yhteistyökumppaneiden kanssa.

NewCo Helsingin yritysneuvojat ja Helsingin kaupungin yritysluotsit ovat tavattavissa Yritystreffeillä.

Helsingin kaupunki tarjoaa maksuttomia palveluita aloittaville ja toimiville yrityksille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos harkitset yritystoiminnan käynnistämistä, haluat kehittää omaa osaamistasi tai liiketoimintaasi, palkata työvoimaa, tarvitset apua lupa-asioissa tai olet kiinnostunut kehittämään oman alueesi yrittäjäverkostoa.  Autamme sinua löytämään Helsingin kaupungin tarjoamat yrityspalvelut juuri sinun tarpeeseesi. Varaa tapahtuman Yritystreffeille treffiaika yritysneuvojalle tai yritysluotsille tästä.

Yritystreffeillä tavattavissa ovat yritysneuvojat Eveliina Heinonen, Valdar Liive ja Tatu Palomäki sekä yritysluotsit Heidi Lihr, Jukka-Pekka Tolvanen, ja Suvi Tuiskunen.

Lisää uutisia